Hot trend: En krone af fletninger!

Sienna Miller med sin krone af fletninger

Sienna Miller med sin krone af fletninger

Skrevet 29. jan 2007 af Woman.dk. Foto: Bulls

Woman.dk

Stjernerne elsker frisuren - få inspiration til dit hår her!

Fletninger er en god gammel klassiker inden for hårmoden - det er kun et par sæsoner siden, at afslappede indianer-fletninger a la lillepige var superhotte. Og nu er de så tilbage i modebilledet igen, hvis man skal tro alverdens stjerner og deres hår-stylister. Men det er en ganske anden slags fletninger, du skal have, hvis du vil være med på moden i dag: Det mest trendy er nemlig, at dine lange fletninger indrammer dit ansigt som en yndig krone.

Se galleriet med kendte med fletninger ved at klikke på billederne til venstre

Vil du have frisuren?

SÅDAN GØR DU:
Saml dit hår i en lav hestehale nederst i nakken - hvis du ikke har særlig langt hår, kan du eventuelt klipse en løs hår-extension på. Del håret i to, og flet en fletning på hver side af dit hoved. Fæstn fletningen omkring dit hoved efterhånden som du fletter; brug hårnåle, der matcher din hårfarve, så ser det pænest ud. Afslut med at fæstne enderne ovenpå hinanden på toppen af hovedet - hvis du har langt nok hår, kan du også nøjes med en fletning, der går hele vejen rundt om hovedet. Fixér frisuren med en god omgang hårspray.

Du kan få trenden til at virke, uanset om du er til pænt og nydeligt hår eller det lidt mere afslappede look - hvis du er til det perfekte look, så vær omhyggelig med at flette dine fletninger pæn, og glat hårtotterne for løse fimrehår med hårspray, inden du fletter; er du til det mere rodede look, så flet løst og hiv totter ud, så det færdige resultat ser lidt tilfældigt ud.

Alternativt kan du også nøjes med at lave en fletning og lave den til en nydelig knude i nakken - det er sødt og pænt.

Skriv en kommentar

Mest læste

6 stillinger, der vil revolutionere dit sexliv
Sex 24. mar 2015

Vil du gerne skifte missionæren ud med noget nyt? Disse seks nye stillinger er så hotte, at du risikerer at sætte ild til lagnerne

Kommentarer

Seneste

Stylista.dk

Afstemning

Hvor sund synes du selv, at du er på en skala fra 1-10? (10 er det sundeste)


Abonnér på WOMAN nu! Se alle tilbud