Franske mænd har størst bule i bukserne

Sænk kameraet, Hr. fotograf!

Sænk kameraet, Hr. fotograf!

Skrevet 5. dec 2008 af Karina Kold. Foto: Getty

Woman.dk

Mens længden på danske mænds pikke rækker til en europæisk syvendeplads.

Se mere om: penislængde, pik

14,88 centimeter, så lang er en gennemsnitspik i Danmark. Men i Frankrig er mændene i gennemsnit udrustet med 15,48 centimeter, og det indbringer dem en europæisk førsteplads. Penisstørrelserne er blevet klarlagt i en stor penisundersøgelse, fortaget af det tyske 'Institut för Kondom-Beratung' blandt 10.500 mænd i 25 EU-lande.

Danske mænds allerbedste ven fik en syvendeplads og er ifølge undersøgelsen lidt længere end EU's gennemsnitlige piklængde på 14,27 cm. Græske mænd er med et gennemsnit på 12,18 centimeter dem, der har den mindste pik - hele tre centimeter kortere end franskmændene.

I Norden kan de frække og åbenbart veludrustede svenske mænd juble. De har nemlig en pik på 15,36 centimeter i gennemsnit og kommer dermed ind på den europæiske andenplads.

Undersøgelsens egentlige formål var at undersøge, om kondomerne i de 25 EU-lande har den rette størrelse, eller om der er behov for forskellige kondomstørrelser i de forskellige lande.
Der kan dog sås tvivl om undersøgelsens videnskabelighed, da de deltagende mænd selv har rapporteret deres pikmål ind til det tyske institut. Og måske har nogle mænd været mere beskedne end andre... Hvad tror du?

Skriv en kommentar

Mest læste

10 løgne, du bilder dig selv ind
Underholdning 19. nov 2014

Jeg skal bare have en enkelt øl... Her er ti selvbedrag, som vi gladeligt gentager - igen og igen!

Kommentarer

Seneste

Stylista.dk

Afstemning

Er du single?


Abonnér på WOMAN nu! Se alle tilbud