Konkurrencen er desværre afsluttet
Klik her for at se flere konkurrencer

Vind bif-billetter til The Hunger Games

Skrevet 9. mar 2012 af Josephine Christine Hald. Foto: Nordisk Film

Woman.dk

Vind blletter til en af årets mest hypede film

Se mere om: konkurrencer

The Hunger Games er en af de mest ventede film i år, og den har blandt andet Woody Harrelson og Lenny Kravitz på rollelisten. Du kan nu være med i konkurrencen om at vinde billetter til den spændende film.

Filmen foregår i en ikke alt for fjern fremtid. Nordamerika er bukket under for tørke og hungersnød, og i ruinerne er den nye stat, Panem, vokset frem. Hvert år udvælger de 12 distrikter en teenagedreng og teenagepige til konkurrencen, The Hunger Games. 16-årige Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) melder sig selv for at skåne sin lillesøster, og nu skal hun kæmpe i den landsdækkende tv-begivenhed. Hun er tvunget til at kæmpe mod deltagere, der har trænet til konkurrencen hele livet, indtil der kun er én overlevende tilbage. Hvis Katniss nogensinde vil vende hjem, må hun tage umulige beslutninger. Overlevelse overfor menneskelighed, liv overfor kærlighed.

The Hunger Games er baseret på bestselleren af Suzanne Collins. Bogen er solgt i mere end 16 millioner alene i USA.

Se trailer for filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=OgssLmsOa2s

10 heldige vindere kan tage en veninde, kæreste eller mor med i biografen og se The Hunger Games. Alt, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare på dette spørgsmål:

Konkurrencen er desværre afsluttet
Klik her for at se flere konkurrencer

Mest læste

Fotos, der aldrig skulle have være taget
Underholdning 24. feb 2015

Det kan betale sig at tjekke dine billeder en ekstra gang - medmindre du gerne vil vise dine ædlere dele eller faktisk er halvt hund

Kommentarer

Seneste

Stylista.dk

Afstemning

Fifty Shades of Grey – ku’ du li’ den?


Abonnér på WOMAN nu! Se alle tilbud