Konkurrencen er desværre afsluttet
Klik her for at se flere konkurrencer

Vind en lækker hårtørrer fra Remington

Skrevet 12. mar 2012 af Mette Andrea Boesgaard. Foto: woman.dk

Woman.dk

Fire heldige vindere kan score en ny hårtørrer til antistatisk styling. Er en af dem dig?

Elektrisk, flyvsk og uhåndterligt hår - og alt sammen fordi du har føntørret det... Kender du det? Nu er det slut, for med den nye D5020 Pro Ionic Ultra føntørrer fra Remington undgår du det!

Føntørreren har 90 procent flere ioner end Remingtons andre hårtørrere på markedet, så du er sikret antistatisk hår uanset om det er bidende kold vinter eller sommerhedt. Derudover har D5020 Pro Ionic Ultra tre varme- og to hastighedsindstillinger at vælge imellem. Den kraftige 2200 watt-motor, ionteknologien og et indbygget keramisk  Tourmalinegitter til jævn varmefordeling sikrer en hurtig og skånsom tørring, der mindsker risikoen for skadet hår. Håret bevarer sin glans, ikke bare i øjeblikket, men også på sigt, da mindre tid med hårtørreren betyder stærkere og sundere hår.

Med Remingtons nye hårtørrer følger både en koncentrator og en diffuser, som giver mulighed for en mere varieret og alsidig styling. Koncentratoren sikrer præcisionsstyling, der giver kontrollerede lokker, hvorimod diffuseren fordeler luften jævnt og giver et blødt og voluminøst look, hvor bølger eller krøller kan blæses til live afhængigt af hårets struktur. En cool shot-knap tager sig af den sidste finish og forstærker muligheden for et holdbart og sikkert resultat, så du kan være klar til alle de udfordringer, dagen eller aftenen byder på.

D5020 Pro Ionic Ultra forhandles i Matas, på Made4men.dk og Nimen.dk til en vejledende udsalgspris på 349 kr.

Her kan fire heldige vindere score den fede hårtørrer fra Remington. Værdi pr. stk: 349 kroner. Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på dette spørgsmål:

Konkurrencen er desværre afsluttet
Klik her for at se flere konkurrencer

Mest læste

11 ting, der ikke gav mening i Beverly Hills
Underholdning 12. apr 2015

Vi husker den som verdens fedeste serie! Men når vi tænker over det, var det ikke alt, der gav lige meget mening...

Kommentarer

Seneste

Stylista.dk

Afstemning

Hvor sund synes du selv, at du er på en skala fra 1-10? (10 er det sundeste)


Abonnér på WOMAN nu! Se alle tilbud