11 tanker, vi alle har haft i prøverummet

Det er omtrent ligeså hyggeligt i prøverummet, som det er at være til børnefødselsdag med tømmermænd

8. juli 2015 af Marianne Fischer

1. Hvem har indrettet det her prøverum? Personen burde fyres! Dine lår ser jo slet ikke sådan ud i virkeligheden. Det ved alle. Det er bare, fordi du er klasket op mod spejlet som et insekt på forruden af en bil på motorvejen. Hvis du kunne tage tre skidt tilbage, ville alting være anderledes. Eller ti skridt...


2. Hvad sker der for lyset? 
Hvis du havde lyst til at ligne en bleg narkoman, kunne du have smidt blusen på toilettet på banegården.


3. Argh, hvorfor spiste jeg også den plade Marabou i går aftes? Det er helt sikkert dens skyld, at bukserne laver håndtag. Det har bestemt intet at gøre med, at størrelsen er for lille, for det er jo den, du har brugt siden 9. klasse. 


4.
 Den smukke 18-årige ekspedient med et maveskind, der kunne fungere som trampolin for en børnehaveklasse, har bare at blive ude! Det her prøverum er en lukket fest. Du vil hellere tage alt dit tøj på igen og selv finde en anden størrelse end at bede om hjælp.

5. Den her nederdel giver mig meget tykke arme. Underligt. Men du har jo tænkt dig at spise sundt fra nu af, så du kan ligeså godt tage den.


6. Fuck det, jeg køber det hele! Du er sikker på, du vil elske det, ligeså snart du kommer hjem til dit eget tilgivende spejl.


7. Hvad mon hele bunken koster? 
Du har heldigvis kun taget billige ting, men kan da lige prøve at lægge det sammen på din telef... 2749 kroner! Er det syet af blinde nonner eller hvad?


8. Jeg bliver nødt til at lægge noget af det her tilbage. Hmm... hvad vil give mest street-cred i venindegruppen? Helt sikkert den funky buksedragt, som er ubegribeligt upraktisk, men virkelig trendy!


9. Jeg ledte egentlig efter en cardigan, men den er så kedelig, så den kan jeg altid købe en anden gang. Tro på det, søster!


10. Okay, der er jo 47 grader herinde. Sveden er begyndt at løbe ned mellem brysterne på dig, og du er bange for, du ikke længere kan tænke klart.


11. Puh, det var hårdt. Nu har du virkelig fortjent en plade Marabou.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?