Jennifer Lopez selfie
© Giphy

10 ting, du kender, hvis du elsker Snapchat, og dine venner... ikke gør

“Hvis det ikke er dokumenteret på snap'en, er det ikke sket” – forstå det nu, venner!

19. april 2017 af Amalie Blixt

Her på Woman-redaktionen ELSKER vi Snapchat (har du forresten husket at følge os?). Meeen vores venner er ikke altid ligeså begejstrede for, at vi dokumenterer hele vores dag i snaps.

Har du det på samme måde? Så kan du nok genkende et par af disse ting.

1. Der er altid en del flere pile end firkanter i din chat Hvis du ikke ved, hvad det betyder, så elsker du bare ikke Snapchat nok!

2. Dine venner kommer altid (ufrivilligt) med på dine snaps, når I er sammen. Der vil altid være én af jer, der ligner en idiot, når I tager et billede sammen, og ja, så vælger du nok det, hvor det ikke er dig.

3. “Hvis det ikke er dokumenteret på snap'en, er det ikke sket.” Om du har haft dit livs værste one night stand eller lige har bestilt nummer to pizza på din tømmermændsdag, så skal det da ikke gå i glemmebogen.

Selfie i sengen
© Snapchat

4. Din score på Snapchat er langt over 100.000. Og du bliver dybt chokeret, når du ser, at dine venner ligger og raller nede på omkring 4.000. Det kan godt være, at du ALDRIG kommer med i X Factor, men talent for Snapchat, det har du altså.

5. Du forstår slet ikke, hvorfor dine venner ikke tager snaps af den lækre og ultra snap-værdige mad, I har kokkereret sammen. Selv er du mere tilbøjelig til at glemme at skifte trusser end at glemme det her konge-snap.

6. Du er altid den første, der ved det, når der er kommet et nyt filter, og du er selvfølgelig ligeså meget oppe at køre over det, som dengang du hørte, at der kom en Magic Mike XXL (dog på en lidt mindre våd måde).

7. Du synes, dine venner er pivede, når de siger, at det er pinligt at tage selfies og snaps i offentligheden. Dine mest geniale snaps er jo selfies taget i offentligheden – med en eller anden grineren stakkel i baggrunden.

Snapchat i offentligheden
© Giphy

8. Du er villig til at gå SÅ langt for at få et godt snap, at du ikke fortæller dine venner den fulde sandhed om, hvad dette geniale snap har kostet dig af blod sved, tårer – og tid! I det mindste giver dine anstrengelser da lidt mere mening end dem, der står op klokken tre om natten og står i kø i fem timer for at få fingrene i H&Ms nyeste designersamarbejde... Ikke?

9. Dine venner fortæller dig, at det altså er for meget, når din story varer fire minutter (hvilket sker ofte). Du bliver næsten ligeså såret som dengang, Morten lavede et papirfly ud af dit kærestebrev i 3. klasse.

10. Dine venner sætter først pris på din Snapchat-afhængighed, når ingen af jer kan huske, hvor I har været, og hvad I har lavet natten før (av for den tequila). Heldigvis kan din story fortælle jer om alle de tåkrummende pinlige ting, I har rodet jer ud i… og det ’heldigvis’ bliver altid til et ’desværre’, når I er kommet igennem din 10 minutter lange story.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?