Kvinde venter utålmodigt
© iStock

11 ting, alle os, der er super punktlige, forstår liiiidt for godt

I det mindste har ventetiden fået dig igennem 87 runder Wordfeud

12. april 2017 af Katrine Vendelbo

1. Allerede når din kommende date forslår ‘ish’ som mødetidspunkt, står du af. ‘Jeg magter ikke at avle børn med en mand, der ikke forstår sig på klokken (og livet).’

2. Når det til gengæld lykkes dig at finde en mand, der vil mødes kl. 19 SHARP, er du klar til at sætte en ring på hans finger. Du har ikke været mere beslutsom omkring ægteskab, siden dengang du friede til en McD-pomfrit, da du var ved at dø af tømmermænd. 

3. Nogle har mareridt om edderkopper og kryb, mens du vågner badet i sved ved tanken om at komme for sent. Du vil personligt hellere spise rub og stub af alverdens flyvende kryb end ikke dukke op til tiden. Altså dem uden hår på, ikk'.

4. Du overvejede en gang at komme for sent på arbejde. Men hvem skulle så tage opvasken, rense kaffemaskinen og smide rådden mad fra køleskabet ud?!

5. Du ved mere end nogen, hvad det vil sige at vente. I det mindste har det fået dig igennem 87 runder Wordfeud og fået dig til at gennemføre Tinder (læs: swipet igennem samtlige mænd inden for max-indstillet radius).

6. Engang brugte du ventetiden på at beregne, hvor lang tid af dit liv du har spildt på at vente. ‘Note til mig selv: Send en regning til Mette og Sanne for spildt arbejdsfortjeneste.’

7. Du forstår ikke, hvordan folk ikke rammes af dårlig samvittighed, når de kommer for sent. De får det jo faktisk til at se helt nemt ud. Måske du skulle prøve det? ... Ej, pjat.

8. På dit CV burde du skrive ‘über punktlig’ under erhvervede egenskaber. Du ved præcis, hvor lang tid det tager dig at cykle til stamcaféen i med- og modvind, forskellen i tid på ‘lille skyl’ og ‘stor skyl’ – og om du og Peter kan nå ‘hele turen’ eller en quicky. Punktlig er dit f*cking mellemnavn.

9. Du forstår ikke snooze-funktionen. “Kom du for sent, Louise – og snoozede du? Ser man deeet...”

10. Du bruger laaang tid på at udregne, hvornår dine forsinkede veninder hver især skal møde op til jeres aftaler. Faktisk udfordrer det dig mere, end dengang du måtte bekæmpe hele Parkens hormonella-Ella'er (læs: alle tøsebørn) for at komme tæt nok på Justin Timberlake til, at han kunne skrive sit navn på din bh.

11. Du undskyldte, da du en sjælden gang mødte op på klokkeslættet, og andre var nået frem før dig. Nå nej, det skete aldrig.

Vil du ikke gå glip af andre sjove lister fra Woman? Så er det her, du skal klikke!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?