New Girl
© FOX

12 ting, du helt sikkert kender, hvis du har en mand som roommate

... og det gælder især, hvis han IKKE er din kæreste!

7. februar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

1. Den tomme toiletrulle forbliver tom, hvis du ikke selv gør noget ved det. Det er lidt ligesom den blinde plet, man lærer om, når man tager kørekort. Den har mænd tydeligvis, når det kommer til toiletruller. Kunne man overveje at sende dem på toiletrulleskole? (Undskyld, det var plat.)

2. Rengøring generelt er en by i Uzbekistan. Selvom I har et fint rengøringsskema (som det godt nok var dig, der insisterede på), sker der ikke rigtig noget, medmindre du prikker til ham. 

3. Han er til gengæld herligt large, hvis du sviner køkkenet til eller ‘glemmer’ at rydde op i fællesstuen. Hvis du boede sammen med din veninde, ville det have startet tredje verdenskrig – bare med dræberblikke og stikpiller i stedet for tanks og den slags.

4. Du har altid en handymand ved hånden. Eller i hvert fald en, der tror, at han kan finde ud af at bruge en borremaskine. Ti skæve huller i væggen er bedre end ingenting (eller noget...). 

5. Dine yndlingsdage er de dage, hvor han har gutterne på besøg. De søde, sjove og pæne af hans gutter altså. Dem, der sidder og spiller playstation i boksershorts med chipskrummer på, kan du godt leve uden...

6. Det er LYKKEN, hvis han får en sød kæreste. Vupti, pludselig har du en ekstra veninde på kontoen (og en allieret i kampen om at få ham til at rydde op).

7. Det er derimod en KATASTROFE, hvis han får en irriterende kæreste. Og med irriterende mener vi primært én, der skriger så højt i sengen, at man skulle tro, hun fik løn af et tysk pornofirma for sin indsats. 

8. Du har altid en bred skulder at græde ud hos, hvis du er ked af det. Drengevenner er altså bare noget helt særligt.

9. Og der er også altid et godt råd at hente. Hvis der er noget, mænd elsker, så er det at løse problemer, og på en eller anden måde er det et mindre irriterende træk hos en roomie end hos en kæreste.

10. Du undres gang på gang over, hvad mænd egentlig spiser. Enten går de all in med hjemmelavet risotto og lækkert surdejsbrød, eller også sværger de til Knorr og pomfritter fra grillen. Kender de ikke den gyldne middelvej?

11. Du er også ret imponeret over hans søvnrytme. Sover mænd bare mere end kvinder? Det kan da ikke stadig være voksealderen, der er undskyldningen, når han ikke har bevæget sig ud af flækken kl. 12, og du både har nået at træne, handle ind OG støvsuge lige uden for hans dør.

12. Der er sjældent dårlig stemning derhjemme. Hvis du er irriteret over noget og siger det til ham, tager han det til sig uden at blive fornærmet – damer, vi kunne lære noget!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?