Carrie Jansen vil ikke have børn
© imgur @marlboroprincess

'Hvornår skal I så have børn?' Par laver genialt svar til det irriterende spørgsmål

Det er langt fra alle, som ønsker at blive forældre til en lille bebs

14. marts 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Har du været sammen med din kæreste i mange år? Bor I sammen, og har I måske også været en tur hos præsten og sagt 'ja og amen' til hinanden? 

Hvis jeres parforhold har nogle år på bagen, har I med garanti også fået spørgsmålet “Jamen, hvornår skal I så have børn?” Og bevares, børn er skønne, og det er en drøm for mange at blive gravide, men det er ikke alle, som ønsker at blive forældre.

“Du ændrer nok mening en dag” 

Et af de par, som ikke drømmer om at få børn, er amerikanske Carrie Jansen og hendes mand Nic. De har været sammen i 8 år, og for tre år siden blev de gift.

Carrie er gang på gang blevet spurgt, om der var småbørn på vej, og når hun har svaret, at hun ikke skal have børn, har folk kigget uforstående på hende.

“Du ændrer nok mening en dag,” lyder et af de klassiske svar, men Carrie og Nic har besluttet sig – børn er ikke en del af deres fremtid. 

Baby er skiftet ud med hund

Så i stedet for at diskutere emnet igen og igen, valgte parret at gå lidt utraditionelt til værks for at sætte en fed streg under, at de IKKE skal have børn hverken nu eller fremover. 

Parret lavede en sjov lille fotoserie, hvor Carrie sidder med en gravid mave på et par af billederne. I stedet for at det er en baby, der kommer ud af 'graviditeten', er resultatet en lille, sød hundehvalp.

“Min mand og jeg har været gift i 3 år, og alle stikker til os i forhold til at få en baby. Det her er godt nok, ikke?” skrev Carrie til billedet.

Hundehvalpen, som i øvrigt hedder Leelu, er Carrie og Nics lille barn, og den skal nok ikke regne med at få en menneskelig lillesøster eller lillebror.     

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?