Tag lige så lækre selfies som Beyoncé!

Beyoncés stylist har gjort det muligt at tage fejlfrie selfies som Queen B

6. januar 2016 af Isabelle Lundberg

Er du også typen, der har albummet på telefonen proppet med selfies? Så kan du godt få ryddet ud i alt andet, der skal nemlig være plads til endnu flere!

Det er Ty Hunter, Beyoncés stylist, du skal takke for at gøre det muligt at nå Beyoncés niveau af perfektion på dine billeder.

Vi ved alle, at tricket til et godt selfie er godt lys, hvilket ikke altid er til at opdrive, især ikke i disse mørke tider.

Det har Ty lavet om på, for han har netop lanceret et light-up cover til telefonen med navnet Ty-Lite. Hans idé er, at du skal kunne tage smukke og glamourøse billeder af dig selv, lige meget hvor du er.

“Lys er så vigtigt, for at se så godt ud som muligt” Fortalte Ty til Glamour. Han fik idéen, mens han lå i sengen og FaceTimet. “Han ville gerne se så godt ud som muligt, men gad ikke at stå op." 

Sådan virker det
Hans cover har en ramme af justerbart LED lys, som giver samme funktion som makeup spejlet man ser backstage til fashion shows, her har du det ovenikøbet bare med dig overalt.

Du kan indstille coveret til tre forskellige funktioner, varmt til indendørs, koldt til udendørs og indendørs/udendørs, som Ty kalder glamour!

Forestil dig lige, perfekte snapchats og #wokeuplikethis og #nofilter billeder på Instagram. Vi er vilde med det.

Så thank you Ty, for at give os andre muligheden for, at stille op til en smækker selfie, når trangen byder sig.

Få fingrene i Ty-Lite her.

Hvad synes mændene?