Mand trøster kvinde
© iStock

Tanken dukkede op konstant: “Der vil altid være en anden kvinde, som han hellere vil have”

En 22-årig kvinde stod i sit livs dilemma og bad Womans læsere om hjælp

9. februar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Nogle gange er det ikke særlig let at tale med dine veninder om de problemer, du tumler med. Heller ikke selvom det er de allerbedste af slagsen, for hvis de ikke har stået i samme situation, kan de umuligt sætte sig ind i dit problem, og deres råd kan ikke hjælpe dig.

Sådan havde Womans 22-årige læser det for nogle måneder siden. Hun kæmpede med en altoverskyggende jalousi, og hun bad derfor om hjælp fra andre kvinder på Womans forum.

“Jeg havde brug for at spørge nogle, som slet ikke kendte mig. Jeg følte, at mine veninder pakkede tingene ind, når jeg talte med dem, og de havde heller ikke været det samme igennem, så jeg bad om hjælp hos Womans læsere, hvor der formentlig var nogle, som kunne genkende mine følelser,” siger hun i dag.

“Jeg var nødt til at få hjælp”

Womans forum kalder hun sig 'Lovelydream', og hun vil gerne være anonym, da hun ikke har lyst til, at folk skal kunne genkende hende.

“Det gode ved forummet er også, at du kan være anonym. Jeg havde ikke lyst til, at folk skulle genkende mig, så de fik at vide, at min eks-kæreste havde været mig utro, men jeg var også nødt til at få noget hjælp.”


Årsagen til Lovelydreams jalousi var netop eks-kærestens utroskab. Den havde sat sine spor, og nu havde hun svært ved at stole på sin nye kæreste. Når han var i byen, blev hun jaloux, hvis han talte med en anden kvinde, og sommetider tjekkede hun hans telefon. Lovelydream var langt fra stolt af situationen, og hun havde slet ikke lyst til at være den jaloux kæreste, som hun var blevet.

“Men jeg havde svært ved at slippe tanken om, at der altid ville være en anden kvinde derude, som han hellere ville have.”

Giv kæresten en chance

Lovelydream fik en række råd af Womans læsere, og et af de råd, som hun især brugte – og stadig bruger i dag – var, at hun skulle give sin nye kæreste en chance.

“Der var en, der skrev, at min nye kæreste ikke er min eks-kæreste, og at han ikke skal blames for noget, som en anden har gjort. Det tænker jeg tit over, og så giver jeg ham en chance for at vise, hvem han er.”

Bekræftelse hjælper

Generelt fylder Lovelydreams jalousi i dag meget mindre. Hun er blevet bedre til at kontrollere det, og hvis det alligevel rammer hende, taler hun med sin kæreste om det.

“Det hjælper at tale med ham. Jeg spørger ham blandt andet tit om, hvorfor han har valgt at være kæreste med mig, og hans bekræftelse er virkelig vigtig. Han ville jo ikke være sammen med mig, hvis han ikke elskede mig og kunne lide mig for den, jeg er.”

Lovelydream bor i dag sammen med sin kæreste, og når jalousien presser sig på, husker hun på de råd, hun fik på Womans forum. Du kan læse Lovelydreams indlæg her, og se de råd, som hun fik med på vejen fra Womans kære læsere.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?