“Vores forhold har været i krise, siden vi flyttede sammen“

Hvad skal parret gøre nu?

13. marts 2016 af Kathrine Priergaard Lund

“Min kæreste og jeg har været sammen i to år. Vi flyttede sammen i november, men det er som om at parforholdet er gået ned af bakke siden da. Vi sidder ofte i hvert vores rum, fordi han gamer. Når vi endelig laver noget sammen, så ser vi bare en film eller en serie. Han virker meget træt og uoplagt det meste af tiden.

Jeg har spurgt mange gange om der er noget i vejen og han siger aldrig noget konkret, men at han har lidt travlt på arbejdet og sådan. Hans sexlyst er også faldet drastisk, efter at vi er flyttet sammen. Han siger, at han ikke har så meget lyst om aftenen, men da vi boede hver for sig, var det ikke noget problem at have sex om aftenen. Jeg har prøvet at tage initiativ om eftermiddagen, når han kommer hjem fra arbejde, men der er han træt og vil bare gerne spille computer. (Som han gør flere timer om dagen).

Deltag i debatten her

 

Han vil meget gerne være far, da han er 31 og ikke vil være gammel far. Jeg er 27 og er ikke helt klar endnu. På en måde tror jeg selv, at det hele er gået i stå, fordi han bare sidder og venter på at jeg bliver klar. 

Men jeg ved ikke, hvornår jeg bliver klar, og han siger, at hvis jeg ikke kan love ham børn indenfor de næste par år, så må vi gå fra hinanden. Ud over alt det her, så er han en rigtig sød, sjov og ikke mindst kærlig og opmærksom kæreste. Han er bare faldet af på den, efter vi er flyttet sammen. Det er som om, vi er faldet i et hul.

Så vi er et par, der er gået fra at være rigtig forelskede og lykkelige til at være fraværende og ventende.Jeg sidder lidt og overvejer, hvad jeg skal gøre. Så I må meget gerne sige, hvad I tænker, når I læser alt det her.”

- Rosalinde

Deltag i debatten her

LÆS OGSÅ Er det okay at klare ‘ærten’ selv...

“Spørgmålet er måske, om du nogensinde bliver klar til at få børn med en mand, der helst bare vil spille computer?

At få et barn sammen kræver da, at man føler sig tætte, at man føler, man står sammen. Så længe I glider længere og længere fra hinanden virker det jo ikke realitisk, at du pludselig skulle få lyst til børn med ham.

Du er nok nødt til at tage en snak med ham om, hvad I hver især har brug for og finde ud af, om det er hinanden eller ej.”

- Berlin

Deltag i debatten her

LÆS OGSÅ “Er jeg for sart i forhold til min kærestes pornovaner?” 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?