© ABC Studios / DeKnight Productions / Goddard Textiles / Marvel Entertainment / The Walt Disney Company / Fremulon / Dr. Goor Productions / 3 Arts Entertainment / Universal Television / 20th Century Fox Television

8 overdrevet fede Netflix-serier (som både du og din kæreste bliver afhængige af!)

Hvis I har svært ved at finde en serie at se sammen (eller bare mangler en ny), har vi 8 skarpe bud her

24. november 2017 af Sarah Lyster Nielsen

Det er fredag aften, og du og din kæreste vil gerne se en god serie på Netflix, men det er altså ikke altid lige nemt at blive enige om, hvad I skal se – han gider åbenbart ikke se Grey’s Anatomy (igen), hvilket du jo altså ikke forstår. 

Men fat mod – vi har nemlig samlet otte supercool serier i forskellige genrer, som kan ses på Netflix, så I kan vælge én, som I begge to kan lide. Nemmere bliver det ikke!

1. Daredevil

Daredevil er en del af Marvel-universet, så hvis I er vilde med superhelte, er denne her serie den helt rigtige for jer. Den blinde Matt Murdock arbejder som advokat om dagen, men om natten slår han sig løs som superhelten Daredevil, der huserer i New York. 

Serien er superflot, men lidt mørkere og mere brutal end de almindelige superheltefilm, hvilket også er ret cool. Hvis I kan lide Daredevil, kan I altid følge op med den nye Punisher, som er en spin-off af serien.

2. Brooklyn Nine Nine

Hvis I elsker sjove serier, skal I se Brooklyn Nine Nine. Det er en politiserie, men den er seriøst sjov, især på grund af Andy Samberg (fra The Lonely Island), som spiller hovedpersonen Jake Peralta. Det kunne være ligesom hvilken som helst anden politiserie, men denne her er bedre, fordi der er et vanvittigt godt cast, som tager sindssygt meget pis på sig selv. 

3. Stranger Things

Ja ja, du kender sikkert Stranger Things, men så god en serie fortjener altså at blive nævnt. Serien foregår i landsbyen Hawkins, Indiana, i 1980’erne, hvor der på Hawkins National Laboratory i al hemmelighed forskes i det overnaturlige, og der udføres forsøg på mennesker. Ved et uheld har de åbnet en portal ind til en anden dimension, “the Upside Down”, og det påvirker hele byen, heriblandt en flok børn, der leder efter drengen Will, som er blevet kidnappet af et væsen fra den anden dimension.

4. Master of None

Hvis du har set Parks & Recreation, kender du alt til komikeren Aziz Ansari, som i Parks & Rec spiller Tom. I Master of None er han både hovedperson og seriens forfatter, og serien er sjov og behandler samtidigt mange aktuelle emner på en superfed og relevant måde, og det går op i en højere og ret unik enhed. 

5. Mindhunter

Er I også lidt fascinerede af seriemordere og deres motiver? Så er Mindhunter lige noget for jer. To FBI-agenter begynder i 1970’erne at besøge seriemordere i fængsler for at finde ud af, hvad der driver dem, og hvorfor de har gjort, som de har gjort. Det er ret interessant at følge med i deres opdagelser – især fordi begrebet “seriemorder” slet ikke findes endnu.

6. Black Mirror

Black Mirror er en britisk science fiction-serie, som foregår i en alternativ, men nær fremtid, hvor teknologien styrer showet. Serien viser de mørke sider af teknologien, og det kan godt være lidt skræmmende – hovedsageligt fordi du sidder tilbage med en fornemmelse af, at det måske godt kunne ske, hvis vi ikke passer på. 

7. Wet Hot American Summer

Wet Hot American Summer startede som en enkeltstående (kult)film tilbage i 2001, og i 2015 blev det lavet til en serie, der foregår på meget samme præmisser, efterfulgt af endnu en film i 2017. Alle tre udgaver foregår i ferielejren Camp Firewood, og handlingen følger lejrens unge vejledere. Det lyder umiddelbart lidt steneren, men det er simpelthen så komplet latterligt, at det er sjovt – sådan virkeligt sjovt. I kan jo altid starte med den første film og så se, om I vil kaste jer ud i serien (hvilket I bør – nu!). 

8. Peaky Blinders

Serien foregår i Birmingham, England, efter Første Verdenskrig, og den handler om banden Peaky Blinders, der styrer byen – men altså, de er lidt the good guys, fordi de er bedre end regeringen. Så hvis I er vilde med historiske serier, mafia og spænding, skal I se Peaky Blinders

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?