Jess fra Gilmore Girls og Chuck Bass fra Gossip Girl
© The CW Television Network

De 6 værste tv-kærester, vi virkelig hader at elske!

De var utro, dominerende og forfærdelige – og alligevel lidt skønne...

29. september 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Mr. Big fra Sex and the City

Mr. Big repræsenterer den mand, som vi aldrig rigtigt kommer over, og som aldrig forsvinder helt i vores bevidsthed, hvilket er sååå frustrerende!

Han var utrolig charmerende og kunne sno Carrie om sin lillefinger, men det der med at binde sig var ikke liiige noget, han havde lyst til... Men det holdt os da ikke fra at klappe vi i vores små hænder, da de endelig fandt sammen til sidst! 

Jess fra Gilmore Girls

Vi tænker, at Jess var Rorys Mr. Big. De havde en meget intens dynamik, som vi ikke helt kunne lade være med at føle en lille misundelse over. MEN Jess ville ikke acceptere, at Rory var sammen med Dean – bevares, det var kærlighed, men han burde bare acceptere et nej!

Desuden skred Jess bare fra byen uden at sige farvel til Rory, da det hele blev lidt svært... Og Rory var både Dean og Logan utro med ham – han fik ikke ligefrem de bedste sider frem i hende! Men okay... Hvem kan modstå en badboy

Lucas fra One Tree Hill

Han var Brooke utro med hendes bedste veninde Peyton TO GANGE, og da han så endelig var sammen med Peyton, kyssede han Brooke, fordi Peyton ikke ville giftes med ham. Sådan fortsatte det egentlig med hver eneste kvinde, han var sammen med... Bestem dig dog, Lucas, dit smukke menneske!

Chuck Bass fra Gossip Girl

I en af de første scener, vi så Chuck Bass i, var han i gang med at forsøge at voldtage en pige – det var ikke det bedste førstehåndsindtryk, vi kunne få. Nogle gange fremstod han faktisk som reelt kvindehadende og frygteligt egoistisk! 

Alligevel fangede vi os i at ville have en, der elskede os, som han elskede Blair... Hvorfor?!

Jack Berger fra Sex and the City

Carries kærester var bare ikke altid de bedste, og Berger var helt klart én af de dårlige. Han slog op med hende med en post-it-note! Han virkede ellers så åndssvagt sød... Lad os bare sige, at det ikke kun var Carries hjerte, der blev knust den dag – vores gjorde også!

Luke Ward fra The O.C.

Luke var en stanglækker sportsmand i et langvarigt, kærligt forhold med Marissa, men det afholdte ham ikke fra at være hende utro maaaange gange med Holly. 

Marissa slog op med Luke, da hun endelig så de to sammen, og han virkede tilsyneladende til at være ked af det over bruddet – men den er vi ikke helt sikre på, at vi køber nu... Suk.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?