Game of Thrones | Jon Snow
© HBO | Game of Thrones

Kalder alle Game of Thrones-fans: Vi har overraskende nyt om de sidste to sæsoner

En kendt sanger slutter sig – blandt andet – til Westeros...

13. marts 2017 af Katrine Vendelbo

Vores ultimative favorit blandt overnaturlige serier, Game of Thrones, er kendt for at overraske – og seriens to sidste sæsoner bliver ingen undtagelse!

Skaberne bag hitserien, D.B. Weiss og David Benioff, har netop afsløret to vilde nyheder om de sidste sæsoner, og der er både godt og dårligt nyt – men lad os starte med det dårlige, så det er overstået.

For kære GOT-fans, den ottende og sidste sæson vil desværre kun bestå af 6 episoder – sidder dit hjerte også helt oppe i halsen af panikslagenhed (ja, det er et ord) nu? Vi håber, at samtlige seks afsnit vil være så gode, at de kan hamle op med sjette sæsons sidste afsnit, som var det længste til dato.

Mere rødhåret talent

Men fra seriøst dårligt nyt til godt nyt – vi kan nemlig trøste jer med, at den kommende sæson byder på en helt fantastisk overraskelse! 

Game of Thrones har hidtil budt på en masse rødhårede skønheder i form af Sansa, Margaery Tyrell, Ygriette og den mystiske Melisandre, men nu vil en mandlig rødtop også tilslutte sig Westeros. Det er den topmusikalske og charmerende Ed Sheeran, som gæster GOT-universet.

D.B. Weiss og David Benioff vil dog ikke afsløre, hvilken rolle fantastiske Ed kommer til at spille, og hvornår han dukker op på din skærm. Men det kan du selv glæde dig til at finde ud af, når syvende sæson får premiere på HBO den 16. juli.

Indtil da kan du jo passende spole frem til 1:02 i videoen herunder, og gense 3 sekunders forsmag på den kommende sæson – og skrue op for Shape of you, mens du lader fantasien få frit løb...

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?