Big Bang Theory
© Giphy

SÅ lang tid har du brugt på at se dine yndlingsserier

Vent... det kan da ikke passe. Vel?!

11. marts 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

“Ser du stadig med?”, spørger Netflix. En snert af skyldfølelse rammer dig, for alt det, du burde have nået i dag, er langt fra krydset af på din tjekliste. Til gengæld har du set en hel sæson af New Girl, og det kan da også siges at være lidt af en bedrift, ikke?

Men nu er sandhedens time kommet. For HVOR lang tid har du egentlig brugt på at se dine yndlingsserier?

Find ud af det her – og så kan du jo selv lægge sammen, hvor lang tid du har brugt på at se ALLE serierne (som du sikkert har set flere gange), hvis du tør!

Skam

Du har brugt 14 timer på at se de tre sæsoner af Skam, hvor Eva, Noora og Isak er i hovedrollerne. Og vi glæder os til at bruge endnu mere tid sammen med vores norske venner, for vi venter i spænding på sæson fire af successerien!

New Girl

Du skal hive næsten to døgn ud af din kalender, hvis du har set alle seks sæsoner af New Girl, for så har du nemlig brugt cirka 49,9 timer på serien. Hvis du “kun” har set de fem sæsoner, der findes på den danske Netflix, har du brugt 42,5 timer i selskab med Jess, Nick, Schmidt, Winston og Cece, som bor i det kugleskøre og hylemorsomme bofællesskab, vi seriøst drømmer om at være en del af. 

Girls

Girls får os til at krumme tæer på den der Klovn-agtige måde, hvilket har resulteret i, at vi er blevet en smule afhængige af den geniale serie. Du har brugt cirka 28 timer på at se Girls, hvis du har set de fem første sæsoner på HBO. Hvis du også har set sjette sæson, skal tallet 28 erstattes med 33. 

Beverly Hills 90210

Er du en ægte Beverly Hills 90210-kender? Så kan du jo også blære dig med at vide, at du har brugt – og hold nu fast! – cirka 199 timer på serien, hvilket faktisk er over otte HELE døgn. Shit.

Gossip Girl

Du har brugt omkring 85 timer på at følge med i Gossip Girl. XOXO... 

Sex and The City

Vores fire SATC-damer har vi brugt 40 timer i selskab med. Derudover har vi selvfølgelig været trofaste seere af de to romantiske komediefilm, som er lavet om Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda, og vi kan slet ikke vente med, at damerne genforenes i den nye Sex and The City 3

Grey’s Anatomy

Selvom dramaserien om lægerne på Seattle Grace Hospital har fået os til at tudbrøle utallige gange, så har det ikke stoppet os i at følge med. Serien har simpelthen stjålet 184 timer af vores liv. Det er over en uge!

Orange Is the New Black

Lesbiske intriger, kærlighedshistorier og karakteristiske kvinder i Litchfield-fængslet har du brugt omkring 49 timer på at se. Måske du derfor allerede har en anelse om, hvem fra Orange Is the New Black, du minder mest om – ellers kan du finde ud af det her!

Game of Thrones

56 timer har du brugt på at se den monsterpopulære serie, som er fuld af lækre mænd. Og ja, vi har lyst til at se den igen!

Venner

Vores ynglingsvenner har lavet hele 10 sæsoners underholdning til os. Hvis du har set dem alle, har du brugt 86 timer på at grine med. Det tager altså cirka 3,5 døgn at se alle afsnittene, hvilket jo faktisk ikke er særlig meget. Sååå… Sæt i gang!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?