Yes! Nu kommer den allerførste skandinaviske serie på Netflix

Og den er ikke for små børn

26. oktober 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Nu er der ENDNU en grund til, at vi ender med en Netflix-afhængighed. Netflix har nemlig netop annonceret sin første, originale skandinaviske serie, som hedder The Rain

Bag filmen står det danske produktionsselskab Miso Film, som blandt andet også er kendt for serierne 1864, Dicte, og Den som dræber

Thriller-serien The Rain får premiere på Netflix i 2018, og den er skabt af den danske trio Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo.

Brutal udslettelse af befolkningen

Serien handler om et ungt søskendepar, der ti år efter, at en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, begiver sig ud og søger efter sikkerhed. 

Med deres fars noter om den farlige virus som deres eneste ledetråd påbegynder de to søskende en farefuld rejse gennem landet, hvor de tilslutter sig en gruppe unge mennesker, der også har overlevet virussen. 

I mødet med alvorlige farer bliver gruppen hurtigt klar over, at den største trussel ikke kommer udefra – men derimod indefra.

Hvad sker der, hvis civilisationen forsvinder?

Jannik Tai Mosholt, der skriver The Rain, siger om den kommende thriller-serie:

“Jeg er interesseret i at undersøge, hvordan vi mennesker ville reagere, hvis civilisationen, som vi kender den, en dag forsvinder. Og jeg ønsker i særdeleshed at se det fra de unges synspunkt. Dem der er for unge til at forstå, hvad der foregår, når alt og alle omkring dem forsvinder, og som derfor er nødt til at finde ud af, hvem de er, og hvem de ender ud med at være."

The Rain handler altså blandt andet om håb og ansvar. Det er en historie om at opleve noget for allerførste gang i en verden, hvor der ikke er nogen, der guider dig til, hvad du skal gøre – og vi kan slet ikke vente med at se den første, originale skandinaviske serie på Netflix!

Vil du opdateret på seneste nyt om film og serier? Læs mere her. 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?