Dagens horoskop den 10. september

Læs, hvad stjernerne siger om din dag

10. september 2015 af Marianne Fischer
  1. marts - 19. april

Hvis du føler dig tynget af noget, er det bedre at sige det. Ellers kan din familie måske frygte, at det er den, der er problemet.

 

Tyren
20. april - 20. maj

Der findes problemer, som løser sig selv - men der er desværre også nogle, hvor konfrontationen ikke er til at komme udenom.

 

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Hvis du savner opmærksomhed fra din partner eller gode ven/veninde, er det bedste, du kan gøre, selv at give det, du ønsker.

 

Krebsen
21. juni - 21. juli

I dag kan det være nødvendigt, at du i ekstra omfang end normalt udviser en fleksibel holdning til, hvordan tingene forløber.

Løven
22. juli - 22. august

Dagens gode råd: Glem ikke at følge op på de ting, du sætter i søen. Opgaven er ikke slut, fordi skibet har lagt fra kaj.

 

Jomfruen
23. august - 22. september

Hvis du har lidt for meget at holde styr på, er det vigtigt, du sætter dine opgaver og aftaler i system, så du ikke glemmer noget.

 

Vægten
23. september - 22. oktober

Tag gerne imod et godt tilbud om en vennetjeneste, men vær også sikker på, at du ved, hvad der forventes til gengæld.

 

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Tanker er frie og gratis - det er ord ikke altid. Tænk alt det, du vil, men overvej nøje, hvad af det du lader komme ud af munden.

 

Skytten
22. november - 20. december

Penge er nu unægtelig rare at have, og de kan gøre mange ting meget lettere. En interessant investeringsmulighed kan vise sig.

 

Stenbukken
21. december - 19. januar

Du kan være i en situation, måske på dit arbejde, hvor du føler dig sat ud på et sidespor. Kræv din ret, og kom tilbage på sporet!

 

Vandmanden
20. januar - 18. februar

Du vil kunne opleve, at andre har svært ved at vise begejstring over for idéer, du kommer med - men lad dig ikke slå ud af det!

 

Fisken
19. februar - 19. marts

Det er altid godt at have en masse planer, men derfra er der et godt stykke til at realisere dem. Planlægning er nøgleordet.

 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?