Dagens horoskop den 13. oktober

Læs, hvad stjernerne siger om din dag

13. oktober 2015 af Marianne Fischer

Vædderen
20. marts - 19. april

Det kan være svært at finde den gyldne middelvej, hvor man ikke sætter sig mellem to stole, men heller ikke sætter alt på ét bræt.

Tyren
20. april - 20. maj

Det kan være nødvendigt at satse. At tage en chance. Det kan ende med et andet udfald, end du ønsker - men overvej alternativet.

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Hav øjne, øren, og hvad du ellers har, åbne i dag, for der kan meget vel vise sig nogle spændende muligheder for dig.

Krebsen
21. juni - 21. juli

Det er vigtigt, du går til en ny opgave med gejst og iver. Det gælder nemlig ikke kun din egen indsats, men også dine kollegers.

Løven
22. juli - 22. august

I dag bør du gøre noget særligt ud af dagen, så den ikke bare ender med at ligne en middelmådig kopi af alle andre hverdage.

Jomfruen
23. august - 22. september

Du kan ikke forvandle vand til vin, men med få midler - og et kreativt talent - kan du faktisk sagtens få meget ud af lidt.

Vægten
23. september - 22. oktober

Det kan være svært at bevare entusiasmen, hvis det kun ser ud til at gå ned ad bakke. Det fortsætter dog heller ikke sådan.

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Forskellen på drømmerier og succeser ligger ofte i, hvad den enkelte gør for henholdsvis at indfri dem eller blot drømme om dem.

Skytten
22. november - 20. december

Hvornår har du sidst fortalt din partner (eller evt. nære ven/veninde), hvor meget personen betyder for dig? Gør det i dag.

Stenbukken
21. december - 19. januar

I dag vil du kunne opleve at blive mødt med en langt større imødekommenhed, end du havde ventet i en bestemt situation.

 

Vandmanden
20. januar - 18. februar

Du skal ikke være bange for at komme med afvigende synspunkter - men du skal selvfølgelig være klar til at stå til ansvar for dem.

Fisken
19. februar - 19. marts

Dagens ord: Det er meget få ting, der kommer ud af intet. Langt det meste sker, fordi folk arbejder for, at det skal ske.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?