© iStock

Dagens horoskop den 14. september

Læs, hvad stjernerne siger om din dag

14. september 2015 af Josefine Bjørn Månsson

Vædderen
20. marts - 19. april

Der kan for nylig have været en episode, som irriterede dig og stadig irriterer dig. Det bedste ville nok være at lade det ligge.

 

Tyren
20. april - 20. maj

I dag skal du også gå de mere krævende situationer i møde med oprejst pande. Du kan mere, end du tror, og du har meget at byde på.

 

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Det er vigtigt, at du tænker over, at du ikke kommer til at være for dominerende, men også lader plads til andre i en samtale.

 

Krebsen
21. juni - 21. juli

Tab ikke modet, fordi du møder modgang. Brug det i stedet som en ekstra motivation. Modgang kan styrke viljen og evnen til sejr.

 

Løven
22. juli - 22. august

Der er gode muligheder for, at du vil kunne blive positivt overrasket over de delelementer, som programmet i dag byder på.

 

Jomfruen
23. august - 22. september

Det er sandt nok, at man ikke kan bruge andres erfaringer. Det betyder dog ikke, at man ikke kan blive inspireret af dem!

 

Vægten
23. september - 22. oktober

Du kan blive kontaktet af en gammel bekendt, og det kan virke, som om det er et ganske tilfældigt møde. Det er det dog næppe.

 

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Det er godt, at du har din selvtillid i orden, og at du tror på dine egne idéer, men prøv også at være åben over for andres.

 

Skytten
22. november - 20. december

I dag er en dag til at pleje venskabelige relationer. Som alt andet skal de også passes og sørges for for at vedblive stærke.

 

Stenbukken
21. december - 19. januar

Du behøver ikke at være så beskeden, når det gælder noget, du åbenlyst er god til. Værdsæt komplimenter, men kend også dit værd.

 

Vandmanden
20. januar - 18. februar

I dag vil du have mulighed for at skabe en følelse af sammenhold og fællesskab på din arbejdsplads, og det vil blive værdsat.

 

Fisken
19. februar - 19. marts

Du vil ved en mindre indsats kunne gøre en stor forskel for et menneske, som betyder noget for dig. Var det ikke indsatsen værd?

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?