Dagens horoskop den 20. august

Læs, hvad stjernerne siger om din dag her

20. august 2015 af Marianne Fischer

Vædderen
20. marts - 19. april

Du kan komme i en situation, hvor det er fristende at melde ud, men hvor det gælder om at holde mulighederne åbne længst muligt.

 

Tyren
20. april - 20. maj

Blot fordi der ikke er så meget at tabe, betyder det ikke, at der ikke er meget at vinde. Det er vel en god grund til at tage kampen?

 

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Du kan føle, at du mangler noget praktisk erfaring inden for et område, men måske kan du trække på din viden fra et andet.

 

Krebsen
21. juni - 21. juli

I dag vil du kunne opleve at blive ganske positivt overrasket over, hvordan en anden person reagerer på noget kontroversielt.

 

Løven

22. juli - 22. august

Vær ikke bange for at tage en chance - der er særdeles gode muligheder for, at udbyttet er det hele værd og mere til.

 

Jomfruen

23. august - 22. september

I dag handler det om, du koncentrerer dig om at være til stede i nuet. Den person, du er sammen med, kan mærke, hvis du ikke er.

 

Vægten
23. september - 22. oktober

Du tænker meget på alle de spændende ting, der snart skal ske, eller som du gerne vil have skal ske. Hvad med at tænke på i dag?

 

Skorpionen
23. oktober - 21. november

I dag vil du kunne opleve, at dine planer om, hvordan dagen skulle forløbe, slet ikke ligner den måde, dagen faktisk forløber på.

 

Skytten
22. november - 20. december

Hvis du bliver bedre til at planlægge din tid og strukturere dine arbejdsopgaver, vil du føle det, som om du får mere tid.

Stenbukken
21. december - 19. januar

En person, som du er vant til at søge råd hos, vil kunne komme til dig for at spørge om råd. Du vil være glad for at kunne hjælpe.

 

Vandmanden

20. januar - 18. februar

I dag skal du tillade dig at være god ved dig selv - og hvis god ved dig selv betyder ”shopping”, så er det det, der skal til!

 

Fisken
19. februar - 19. marts

Det er ikke uvæsentligt, hvordan du tilkendegiver dine synspunkter i en bestemt sag, sikkert i relation til dit arbejde.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?