Dagens horoskop den 24. august

Læs dit horoskop her

24. august 2015 af Marianne Fischer

Vædderen 20. marts - 19. april

Det kan altid være interessant at høre andres vurdering af, hvordan tingene hænger sammen - derfor behøver du ikke at være enig.

 

Tyren 20. april - 20. maj

Hvis du selv udviser engagement i forhold til andre mennesker, vil du også opleve, at de vil gøre det samme over for dig.

 

Tvillingen 21. maj - 20. juni

Der er ikke altid grund til at frygte, at de gode tider snart er forbi - hvad skulle hindre dem i at fortsætte længe endnu?

 

Krebsen 21. juni - 21. juli

Kend ikke blot dine modstandere, men også den modstand, de møder dig med. Det kan betyde forskellen på succes og fiasko.

 

Løven 22. juli - 22. august

Selv om du kan komme til at befinde dig i en svær situation, er det vigtigt, at du ikke kun er pessimistisk og tænker negativt.

 

Jomfruen 23. august - 22. september

Du har en masse positiv energi, som du bør gøre brug af og omsætte til en aktiv og konstruktiv indsats til glæde for andre.

 

Vægten 23. september - 22. oktober

Det kan godt blive lidt kedeligt, hvis alle dage bliver ens. Men husk på, at du selv er ansvarlig for at sørge for variationen!

 

Skorpionen 23. oktober - 21. november

Erfaringer kan være dyrekøbte, men på sigt kan de nogle gange vise sig at være alle pengene værd. For du er blevet klogere.

 

Skytten 22. november - 20. december

En fjollet detalje i en samtale kan gå hen at blive anledningen til en større diskussion, som ingen af jer havde forestillet jer.

 

Stenbukken 21. december - 19. januar

Der er absolut ingen grund til at tage sorgerne på forskud. Glæderne, derimod, dem må man gerne glæde sig over længe i forvejen!

 

Vandmanden 20. januar - 18. februar

Det er ikke altid, at den nærmeste udgang også er den, der er lettest at tage. Tænk et par skridt frem, før du vælger.

 

Fisken 19. februar - 19. marts

Det er altid svært at omsætte alle sine talenter til kolde kontanter, men sælg ikke dig selv for billigt. Du har meget at byde på.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?