Dagens horoskop den 26. august

Læs dit horoskop for i dag

26. august 2015 af Marianne Fischer

Vædderen
20. marts - 19. april

I dag vil du have gode muligheder for at gøre nogle mennesker selskab, som du ellers sjældent har så megen tid sammen med.

 

Tyren
20. april - 20. maj

Det er vigtigt, at du er ærlig over for dig selv - og altså ikke blot lader som om. Du kan ikke blive ved med at snyde dig selv.

 

Tvillingen

21. maj - 20. juni

Du vil snart kunne støde på en interessant mulighed for at udvikle nogle kompetencer, som du længe har overvejet at gøre mere ved.

 

Krebsen

21. juni - 21. juli

Måske trænger du til forandring i form af nogle nye udfordringer, som du vil kunne finde i f.eks. en kreativ fritidsinteresse.

 

Løven

22. juli - 22. august

Det skader ikke at være født med talent, men det er sjældent, at talentet tager skade af at blive suppleret med flid.

 

Jomfruen

23. august - 22. september

Det er ikke altid, at en opgave er så svær, som den kan synes, lige når den bliver stillet. Analysér grundlaget, før du begynder.

Vægten

23. september - 22. oktober

I din ivrighed og dit dybtfølte engagement i en sag kan du komme til at virke overvældende - måske næsten skræmmende - på nogle.

 

Skorpionen

23. oktober - 21. november

Man skal hyle som de ulve, man er iblandt. Undlad at sige for meget, før du er sikker på, hvordan sproget er der, hvor du er.

 

Skytten

22. november - 20. december

Det kan være en dag, hvor du synes, det er meget lettere at bruge penge, end det er at tjene dem. Men det ene kræver det andet.

 

Stenbukken

21. december - 19. januar

Hold en linje varm, så længe det er muligt. Du kan få brug for den, før du tror. Så er det ærgerligt at have afskåret sig kontakt.

 

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Det er svært at fortælle en god ven eller veninde, at det, de gør, er forkert - og nogle gange er det også bedre at holde mund.

 

Fisken

19. februar - 19. marts

Det er sjældent komme nogen for skade at overveje situationen en ekstra gang. Det vil det næppe heller være for dig i dag.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?