Dagens horoskop den 28. september

Læs, hvad stjernerne siger om din dag

28. september 2015 af Marianne Fischer

Vædderen
20. marts - 19. april

Det kan ofte betale sig at lytte til andre; selv om de ikke har det rette svar, kan de måske inspirere dig til selv at finde det.

 

Tyren
20. april - 20. maj

I dag kan du tillade dig selv at skeje lidt ud; det kan enten være ved at forkæle dig selv eller gøre noget, du sjældent plejer.

 

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Du kan have fornemmelsen af, at du ikke længere har samme kontrol over din tilværelse, som du har haft tidligere. Er det rigtigt?

Krebsen
21. juni - 21. juli

Du kan være så bange for at gå nye fiaskoer i møde, at du hellere vil lade være med at forsøge. Det er ikke nogen god strategi.

 

Løven
22. juli - 22. august

Hvis du har brug for at tænke helt nye tanker, vil du kunne have glæde af at samle en kreativ flok til en uformel brainstorm.

 

Jomfruen
23. august - 22. september

Du kan have lagt mange kræfter i noget bestemt, som du endnu ikke synes har vist noget resultat. Det er for tidligt at give op!

Vægten
23. september - 22. oktober

Det økonomiske aspekt kan være vigtigt og et langt stykke hen ad vejen også virke motiverende på dig. Men i dag er det ikke nok.

 

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Du kan føle, at du er ved at sprænges af noget, der går dig på indeni. Du kan derfor komme til pludselig at lade det løbe over.

 

Skytten
22. november - 20. december

Hold alle muligheder åbne så længe som muligt. Der er ingen grund til at lukke én, før du ved, om det er en anden, du skal vælge.

Stenbukken
21. december - 19. januar

Din familie vil værdsætte dit selskab i dag. Selvom du har andre ting at gøre, var det måske alligevel dem, du burde bruge tid på?

 

Vandmanden
20. januar - 18. februar

De bedste råd til dig i dag er: Lad dig ikke gå på af en smule modgang, og lad være med at tage al kritik personligt.

 

Fisken
19. februar - 19. marts

Du kan føle, at du har tabt pusten i forhold til et projekt, du arbejder på. Du har vist brug for en energiindsprøjtning.

 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?