Dagens horoskop den 29. september

Læs, hvad stjernerne siger om din dag

29. september 2015 af Marianne Fischer

Vædderen

20. marts - 19. april

Du kan føle, at situationen er uden for din kontrol. Det bliver ikke bedre af, at du slipper tøjlerne og frasiger dig ansvaret.

 

Tyren

20. april - 20. maj

Hvis du har sagt a, kan du også blive nødt til at sige b - også selv om du ikke længere føler samme engagement i sagen.

 

Tvillingen

21. maj - 20. juni

I dag skal du handle. Du skal ikke tænke, at det kan være lige meget, om du gør det i dag eller i morgen - for det kan det ikke.

 

Krebsen

21. juni - 21. juli

Du kan have svært ved at komme mærkbart videre, før du får gjort op med noget, som ligger og ulmer. Og videre skal du jo.

 

Løven

22. juli - 22. august

I dag bør du ikke foretage nogle større økonomiske dispositioner, uden at du først har rådført dig med én, der kender til området.

 

Jomfruen

23. august - 22. september

Hvis du har brug for fornyelse, kan det være, at du har brug for noget nyt blod i omgangskredsen - for at bryde de vante mønstre.

 

Vægten

23. september - 22. oktober

Nogle gange er svaret på de sværeste spørgsmål ikke dem, der er de sværeste at finde. De kan ofte være overraskende simple.

 

Skorpionen

 

23. oktober - 21. november

Du synes måske, at du har for lidt information til at kunne danne din mening. Se dig omkring. Der er masser af viden omkring dig.

 

Skytten

22. november - 20. december

Du vil kunne opleve, at andre er utidigt nysgerrige og forsøger at blande sig i noget, der ikke vedkommer dem. Sig det til dem.

 

Stenbukken

 

21. december - 19. januar

I dag vil du kunne få mulighed for at tilbringe nogle gode timer i selskab med en ven eller veninde, som du ikke har set længe.

 

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Dagens pointe: Tag ikke tingene så højtideligt. Du vil opleve, at meget går lettere, hvis du selv tager lidt lettere på det.

 

Fisken

19. februar - 19. marts

Lad være med at undervurdere andres evner i dag. Du vil sikkert opleve, at de er i stand til en hel del mere, end du tror.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?