Dagens horoskop den 31. august

Læs, hvad stjernerne siger om din dag

31. august 2015 af Marianne Fischer

Vædderen
20. marts - 19. april

Lad dig ikke friste af en pludselig mulighed for at låne nogle penge. Aftalen er måske ikke så fordelagtig, som den ser ud.

 

Tyren

20. april - 20. maj

Det gælder om at komme hurtigst muligt op på hesten igen. Vi falder alle af indimellem. Forskellen er, hvordan vi håndterer det.

 

Tvillingen

21. maj - 20. juni

Lyt til de råd, som du får fra andre i dag. Det kan være, at der pludselig opstår en situation, hvor du får brug for dem.

 

Krebsen

21. juni - 21. juli

Du skal ikke være bange for at bede andre om hjælp. Det er netop det, vi har hinanden til. At være der for hinanden.

 

Løven

22. juli - 22. august

Du kan føle, du får for lidt opmærksom fra din partner eller nære ven. Det skyldes næppe manglende interesse, men blot travlhed.

 

Jomfruen

23. august - 22. september

I dag bør du være ekstra opmærksom på ikke at tage noget for givet. Husk at sige tak. Det er nemlig ikke kun et fattigt ord.

 

Vægten

23. september - 22. oktober

Du kan nok forberede dig på hurtigst at måtte omstille dig til en ny situation eller arbejdsopgave. Jo mere forberedt, jo bedre.

 

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Lad ikke andre bestemme, i hvilken retning du skal gå. Det kommer de nemt til, hvis du ikke selv har tænkt over din rute.

 

Skytten
22. november - 20. december

Du kan have gode muligheder for at gøre et godt indtryk hos en vigtig person; en potentiel partner eller forretningsforbindelse.

Stenbukken
21. december - 19. januar

I dag har du brug for en succesoplevelse. Hvis programmet ikke umiddelbart giver anledning til det, så sørg for selv at skabe den!

 

Vandmanden
20. januar - 18. februar

Tænk over, hvordan du reagerer over for en kollega i dag - og hvordan du ville have det, hvis du selv var i den situation.

 

Fisken
19. februar - 19. marts

Tro på, at du kan udrette det meste i dag - så længe du blot virkelig vil det og er villig til at gøre alt for at nå det.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?