Dagens horoskop den 7. september

Læs, hvad stjernerne siger om din dag

7. september 2015 af Marianne Fischer

Vædderen
20. marts - 19. april

I dag vil du have gode muligheder for at påvirke en større beslutning, der skal træffes - hvad enten det er i familien eller på jobbet.

 

Tyren

20. april - 20. maj

Du skal ikke være tilbageholdende med at fortælle om dine idéer - men du bliver ikke bedt om det, så du må selv melde ud.

 

Tvillingen

21. maj - 20. juni

Dagen i dag ser ud til at forløbe planmæssigt - dog kan der vise sig en positiv overraskelse hen under aften. Glæd dig til det.

 

Krebsen

21. juni - 21. juli

Det kan være svært at se skoven for bare træer. Så er det lettere at lukke øjnene og drømme sig væk. Men er det også det klogeste?

 

Løven

22. juli - 22. august

En dum situation kan have gjort, at du føler dig sat lidt i stå. Det skal den ikke have lov til! Se det som en ny chance.

 

Jomfruen

23. august - 22. september

Dit gode humør vil gøre dig til en eftertragtet person i dag, for din glæde og dine smil smitter. Og andre vil gerne smittes.

Vægten

23. september - 22. oktober

Prøv at holde hovedet koldt - selv om du kan komme til at stå i en kompliceret situation, hvor du bliver presset til det yderste.

 

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Du kan føle dig i tvivl om, hvilke motiver en person i din nærhed har. Overanalyserer du - eller er der en grund til det?

 

Skytten
22. november - 20. december

Du har gode muligheder for at påvirke indholdet af dagen - og den behøver ikke nødvendigvis at se ud, som der er lagt op til.

 

Stenbukken
21. december - 19. januar

Du er i dit kreative hjørne i dag. Derfor vil det være synd, hvis ikke du får mulighed for at udnytte dine talenter på det område.

 

 

Vandmanden
20. januar - 18. februar

Du vil sikkert opleve, at den forventning, du har til i dag, slet ikke holder stik. Det vil blive meget mere spændende …

 

 

Fisken
19. februar - 19. marts

Nogle gange skal der lidt til for at gøre en stor forskel. Som f.eks. at fortælle din partner/nære ven, hvad vedkommende betyder.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?