Dagens horoskop den 8. oktober

Læs, hvad stjernerne siger om din dag

8. oktober 2015 af Marianne Fischer

Vædderen
20. marts - 19. april

Prøv at engagere din familie i de ting, du beskæftiger dig med. Så vil de bedre forstå, hvorfor du bruger så meget tid på det.

 

Tyren
20. april - 20. maj

Du kan have behov for bekræftelse, og du tænker, at den burde komme af sig selv. Det er ikke sikkert, du viser dit behov for det.

 

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Vær aldrig bange for at blive klogere - heller ikke selv om det viser sig, at du bliver belært af én, som du ikke just ser op til.

 

Krebsen
21. juni - 21. juli

Du vil få en spændende dag, som sikkert vil bringe dig i flere situationer, hvor du vil have en stor social kontaktflade.

 

Løven
22. juli - 22. august

Bebrejd ikke dig selv, at du har truffet en beslutning, som viser sig at være forkert. Du handlede, som du kunne på det tidspunkt.

 

Jomfruen
23. august - 22. september

I dag bør du være ekstra opmærksom på din partners, eventuelt en nær ven eller venindes, signaler og behov - også de usagte.

 

Vægten
23. september - 22. oktober

Husk på, at den planlægning, du har lavet, skal fungere som en hjælp. Den må ikke blive en hæmsko, hvis situationen ændrer sig.

Skorpionen
23. oktober - 21. november

Det behøver ikke at være ekstraordinært eller ekstravagant. Dit/jeres hjem kan sagtens danne ramme om en særlig begivenhed.

 

Skytten
22. november - 20. december

Du vil kunne få en masse idéer, som hver for sig er gode, men som kommer på et forkert tidspunkt. Skriv ned og gem til senere.

 

Stenbukken
21. december - 19. januar

Økonomien ser ud til at være i bedring, og det kan komme på et tiltrængt tidspunkt, hvor der er behov for lidt mere råderum.

 

Vandmanden
20. januar - 18. februar

Du kan møde et nyt menneske, som du føler dig tiltrukket af, men som du også samtidig føler en vis usikkerhed over for.

 

Fisken
19. februar - 19. marts

Du vil nemt kunne komme til at virke dominerende på dine omgivelser i dag. Tag gerne ordet - men sørg også for at lytte.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?