Dagens horoskop den 8. september

Læs, hvad stjernerne siger om din dag i dag

8. september 2015 af Marianne Fischer

Vædderen
20. marts - 19. april

Det er nemt og bekvemt at tage hjem og hurtigt ende i sofaen med fjernbetjeningen i hånden. Er det ikke spild af en dejlig aften?

 

Tyren

20. april - 20. maj

I dag vil du kunne opleve at modtage komplimenter fra en eller flere sider, som du ikke er vant til. Det gør dem ikke dårligere!

 

Tvillingen

21. maj - 20. juni

Involvér dig ikke i et projekt, hvis ikke du føler det rette engagement for det. Så vil resultatet næppe blive særligt godt.

 

Krebsen
21. juni - 21. juli

Hav øjnene godt åbne i dag. Der kan vise sig nogle muligheder, du slet ikke havde tænkt på - men det kræver, at du ser godt efter.

 

Løven
22. juli - 22. august

Det er vigtigt, at du koncentrerer dig om at få gennemført det, du går i gang med i dag, for du vil let kunne blive distraheret.

 

Jomfruen

23. august - 22. september

Du vil kunne opleve, at der vil være trængsel omkring dig, fordi mange gerne vil have din opmærksomhed og anerkendelse.

 

Vægten

23. september - 22. oktober

Selvom din økonomiske situation kan se gunstig ud lige nu, behøver du ikke at bruge alle pengene på én gang! Tænk, før du handler.

 

Skorpionen

23. oktober - 21. november

I dag bør du bruge så meget tid som muligt udendørs, da du vil have godt af den energi, som den friske luft kan give dig.

 

Skytten

22. november - 20. december

Du bør være lidt varsom med, hvordan du giver kritik i dag - også selvom den er nok så konstruktiv. Modtageren kan være følsom!

 

Stenbukken

21. december - 19. januar

Du kan have en spændende aftale, som måske ikke går helt, som du havde forventet. Men det betyder ikke, at løbet er kørt!

 

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Der er få gratis glæder her i livet. Men en af dem er også en af de største. Det koster ikke (nødvendigvis) noget at glæde andre.

 

Fisken

19. februar - 19. marts

Du kan komme i en situation, hvor du kan vælge mellem det trygge og lidt kedelige og det utrygge, men også mere udfordrende.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?