Horoskop for den 14. oktober

Læs, hvad stjernerne siger om din dag

14. oktober 2015 af Marianne Fischer

Vædderen
20. marts - 19. april

Hvis du er usikker på, om din idé holder, kan du afprøve den på en ven eller kollega, inden du offentliggør den i et større forum.

Tyren
20. april - 20. maj

Nogle gange kan man være kommet meget langt, før man opdager, at man i virkeligheden er ude af den oprindelige kurs.

Læs dit kærlighedshoroskop her

Tvillingen
21. maj - 20. juni

Andre kan forsøge at pådutte dig ansvaret for en sag, men så længe du ved, at du har dit på det tørre, har du intet at frygte.

Krebsen
21. juni - 21. juli

Vil du i verden frem, så mas! Det kan lyde usympatisk, men det er ofte den nødvendige sandhed om, hvordan virkeligheden fungerer.

Løven
22. juli - 22. august

I dag vil du nemt kunne komme i konflikt med dine medmennesker, medmindre du stopper op og tæller til ti, før du reagerer.

Jomfruen
23. august - 22. september

Lad dig påvirke af og lytte til dine følelser, men lad dig ikke diktere af dem i en grad, så al sund fornuft sættes til side.

Vægten
23. september - 22. oktober

En situation i din familie kan betyde, at du føler dig nødsaget til at tage parti i en konflikt, du ikke ønsker at være en del af.

Skorpionen
23. oktober - 21. november

For at du skal kunne nå mest muligt i dag, er det nødvendigt, at du sørger for at strukturere din tid allerede fra morgenstunden.

Skytten
22. november - 20. december

For at du skal kunne nå mest muligt i dag, er det nødvendigt, at du sørger for at strukturere din tid allerede fra morgenstunden.

 

Stenbukken
21. december - 19. januar

Prøv at sørge for, at bunkerne ikke får lov til at vokse til uoverskuelige bjerge af dårlig samvittighed. Tag dem undervejs.

Læs dit kærlighedshoroskop her

Vandmanden
20. januar - 18. februar

Det er tid til at prioritere kærligheden og familien. Begge dele må ofte vente - selvom de altid burde være førsteprioritet.

Fisken
19. februar - 19. marts

Det nytter ikke noget, at du blot venter på, at tingene skal ske. Det er dig selv, der må ud og være katalysatoren for dem.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?