Se, hvilken Disney-mand dit stjernetegn passer bedst sammen med

Skal du med på det flyvende tæppe? Eller er en svingtur i lianerne mere noget for dig?

13. august 2016 af Benjamin Lundberg

Hvis du er Tvilling, Skytte, Jomfru eller Fisk

Aladdin:

Da Aladdin vil vise dig verden som både skinnende, ny og fantastisk, vil han passe glimrende til dig, hvis du er tvilling, skytte, jomfru eller fisk. Du skal nemlig være villig til at bevæge ud i det blå, og se, hvad verden har at give dig. Men selvfølgelig har du lov at være kritisk, inden du overgiver dig – magien vil dog vinde dit hjerte og din nysgerrighed.

© Giphy

Udyret, som menneske:

Med dette udseende; håret, øjnene og læberne vil han tale til dig, som kun søger det perfekte. En mand så smuk, at han ser ud til at være hugget i marmor, eller MERE maskulint; granit. Han er måske en prins at se på, men han har også udyrets side i sig, og kan således tage dig med storm. Han vil være tiltalende for dig, hvis du er jomfru, skytte, tvilling eller fisk, da du altid er åben for stormfulde højder. 

© Giphy

Herkules:

Selvom han er lige så stærk, som han er overjordisk, så er han også en kærlig og følsom sjæl. Han tager sig af dig, som du tager dig af ham, og han vil gøre alt for dem han elsker - i det hele taget. Med denne uselviske, og tjenende facon, men også modige og bevægelige tilgang til livet, vil du være mest interesseret, hvis du er fisk, skytte, tvilling eller jomfru. Du kan nemlig følge ham og hans tempo.

© Giphy

Hvis du er Stenbuk, Vædder, Vægt eller Krebs 

Tarzan:

Da Tarzan er vild, fri, nysgerrig og venlig, har du lyst til at tage dig af ham og sætte lidt skik på hans liv. Du vil også turde tage med ham derud, hvor han med bad-ass attitude, lever i junglen og tæmmer vilde dyr. Du vil særligt være interesseret, hvis du er stenbuk, vædder, vægt eller krebs. Så vil du nemlig holde af alle Tarzans initiativer, men samtidig også have en mening herom. 

© Giphy

Prince Charming:

Han er lige så charmerende, som hans navn indikerer. Han er altid i balance og ligevægt, tillige ved han, hvordan man virker sympatisk på sine omgivelser og har altid et smil på læben. Han kan med andre ord altid finde en grimasse, der kan passe, så han vil være et godt parti at præsentere for familien. Familiemenneske og romantiker er han nemlig, og det vil tiltale dig, hvis du er vægt, stenbuk, krebs eller vædder. Her søger du én med initiativ. 

© Giphy

Kristoffer:

Han vil smelte dit hjerte, om det så er lavet af den tykkeste og mest ubrydelige is. Du vil ikke være i stand til at modstå hans smil, og hans lette og lyse tilgang til livet. Livet handler altid om at komme videre og udover stepperne, og det vil du værdsætte hvis du er krebs, stenbuk, vægt eller vædder – for der skal virkelig ske noget, for at holde dig interesseret for alvor.

© Giphy

Hvis du er Vandmand, Løve, Skorpion eller Tyr

Prins Erik:

Prins Erik er trofast, en ægte ven, og én som altid vil behandle alle ens og med respekt. Men han har nok en tendens til at leve lidt i sit hoved, når det gælder kærligheden. Han har det især med at blive forelsket i en idé, han ikke kan glemme igen. Det vil sige, at du skal være meget fast besluttet på at vinde hans hjerte, hvis det skal lykkedes dig. Vil det endelig ske, er han dog tro som guld, og en ægte prins, det vil tiltale som dig vandmand, løve, skorpion eller tyr - her søger du nemlig en ægte soulmate. 

© Giphy

John Smith:

John Smith er din favorit, hvis du er tyr, vandmand, løve eller skorpion. Han er nemlig lige så eventyrlig, som han er følsom. Han elsker naturen, og han elsker udfordringer. Vigtigst af alt, står han fast på idealer, meninger, ideer og tanker, og du elsker når folk ikke så nemt giver op, men har en integritet, og står fast på at være dem, de er. Så kan I nemlig sammen finde vej.

© Giphy

Simba: 

Du har lyst til at danse med ham under stjernerne, og drømme lige så vilde drømme som ham. Du vil lade dig forføre af hans både legesyge og stålsatte facon, hvor han nok skal få tingene, som han vil have dem. Du kan ikke andet end beundre hans mod og styrke, som han har fundet efter tidligere at have løbet fra sit ansvar. Du vil mest være interesseret som løve, tyr, skorpion eller vandmand. Her kan du nemlig godt lide, hvis folk har styrke, mod og kraft. 

© Giphy

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?