the Grammys 2017 | Adele

Årets Grammy-show gav os endnu en grund til at ELSKE Adele

... og det hele handler faktisk om en anden sej kvinde, nemlig Beyoncé

13. februar 2017 af Katrine Vendelbo

Der er ingen tvivl her på redaktionen: Vi er vilde med kvinder, som hylder andre kvinder! 

Når det så oven i købet handler om kvindekombinationen Adele og Beyoncé, som vi i forvejen har et ret passioneret kærlighedsforhold til, bliver vi kun endnu mere henrykte.

Årets Grammy-uddeling var all about Adele, men som bekendt er kvinden med den store stemme ikke meget for at stjæle rampelyset. I år valgte Adele også at sende opmærksomheden over på en anden kvinde med en stor stemme, nemlig Queen B.

“Mit ynglingsalbum i år er Lemonade

Selvom Adele naturligvis var begejstret for at vinde hele 5 priser ved Grammy-uddelingen, var hun alligevel ikke heeelt enig i valget af "Årets album". 

Hos Adele var der ingen tvivl – Beyonce burde med albummet Lemonade have vundet, og derfor mente Adele ikke, at hun kunne tage imod prisen. 

I sin tale gav Adele flere grunde til, hvorfor det burde være Beyoncé, som stod på scenen og modtog prisen i stedet. Adele roste blandt andet Beyoncé for at vise en side af sig selv, som hun sjældent deler. Lemonade viser alt fra sårbarhed til ekstrem vrede følelser, som vi kvinder ikke altid har så nemt ved at vise offentligheden, og det er helt sikkert et power album, som taler til kvinder og for kvinder.

“Jeg elsker dig”

Adele afslutter sin hyldest med en kærlighedserklæring af de større: “Og jeg elsker dig. Det har jeg altid gjort, og det vil jeg altid gøre.”

Adele beviste endnu engang, hvorfor hun er en kvinde, der er værd at se op til, og vi er sikre på, at hun bliver ved med at forbløffe os med sit fantastiske væsen.

Vi opfordrer til at gøre Adele kunsten efter og smide et par komplimenterer i andre kvinders retning i dag – vi garanterer godt humør resten af dagen! 

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?