© Giphy

Derfor hitter britiske singlemænd

De kan nemlig noget, som vores (søde) danske mænd ikke kan

17. juni 2016 af Louise Elisabeth Bartels

Datingapps har uden tvivl gjort det nemmere at flirte, men hvor modige er danskerne egentlig sammenlignet med andre nationaliteter i Europa? En ny undersøgelse fra datingappen Happn viser, hvor gode de forskellige nationaliteter er til at flirte, og det ser ikke helt dårligt ud for os danskere -  men heller ikke helt godt.

Tallene er baseret på, hvilke nationaliteter, der sender flest charms og altså flirter online. 

Britiske mænd flirter mest og norske kvinder mindst

Øverst på listen ligger briterne, der er de allerflittigste til at flirte i Europa. De engelske mænd tager altså førstpladsen i at flirte, og på en andenplads kommer svenskerne, der endda slår de sydlandske charmører i Spanien og Frankrig. De danske mænd er altså ikke lige så gode til at vise deres interesse, men vi finder vi på femte plads, mens nordmændene havner på en syvendeplads.

Danskere opfattes generelt som sociale og udadvendte, og det kan ses på antallet af crushes, som i Danmark, er højere end gennemsnittet på verdensplan. 

Norske kvinder flirter mindst, tæt efterfulgt af italienske kvinder, der heller ikke er så vilde i varmen. De kvinder, der holder sig mindst tilbage, finder man i Storbritannien, Spanien og Sverige. De mest generte blandt mændene finder man i Portugal og Spanien, mens de mænd, der flirter mest, findes i Storbritannien og Sverige. Danske mænd ligger på en fjerde plads.  

Top 5 over de mest flirtende nationer i Europa

1. Storbritannien

2. Sverige

3. Spanien

4. Frankrig

5. Danmark 

© Giphy

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?