Kim Kardashian hader at være gravid

“At være gravid er det værste jeg har oplevet i mit liv,” fortæller realitystjernen, som altså langt fra nyder at bage på baby nummer to

14. oktober 2015 af Amalie H. Bendixen // Stylista.dk

Det er lidt over fire måneder siden, at vi kunne afsløre, at en af vores favorit-realitystjerner, Kim Kardashian, var gravid med sit og Kanyes andet barn. Siden da har vi fulgt den smukke mor 2.0, da hendes baby bump blev større og større, og ikke mindst da hun, for kun lidt over en uge siden, afslørede navnet på den lille dreng, hende og Kanye West venter.

Psst ... Se Kims tidligere svoger, Scott Disick, bryde grædende sammen og tigge sin eks om at tage ham tilbage, efter han var hende utro lige her!

Og selvom Kim Kardashians liv ser ud til at være Instagram-perfekt og er fyldt med Vogue-forsider, røde løbere og glade dage, så har Fru West i et nyt indlæg på sit site indrømmet, at hun ærligt talt hader at være gravid. 

“Ærligt talt: For mig er graviditet den værste oplevelse i mit liv! LOL,” skriver den 34-årige mom-to-be,

“Jeg nyder ikke et øjeblik af det, og jeg forstår ikke folk, der nyder det. Min mor og Kourtney gjorde klart! Mere magt til dem, men jeg kan bare ikke forholde mig til det!”

At dømme ud fra Kim Kardashians hævede fødder forstår vi altså godt, at hun ikke har det rart – men måske hun skulle overveje et mere behageligt valg af fodtøj under omstændighederne?

Psst ... Se hvor mega kikset Kim Kardashian engang var lige her.

Kim Kardashian skriver samtidig også, at der dog ikke er nogen tvivl for hende: At være gravid er det hele værd, når først man sidder med sin lille baby i armene. 

Og det er ikke det hele. Den hotte mor glæder sig også til noget andet efter graviditeten,

“Men jeg vil sige, så meget som jeg virkelig hader hele den her følelse af at være gravid, nyder jeg den udfordring, der er ved at få min krop tilbage efter det hele er overstået,” forklarer hun. "Jeg føler mig så god, når jeg er tilbage til, hvor jeg gerne vil være.”

Vi hepper på dig Kim K, og vi glæder os nok næsten lige så meget til din graviditet er færdig, så vi kan se den lille baby.

Få et smugkig på baby boy-Kardashian her, hvor vi viser dig Kims voksende baby bump.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?