Rihanna og Cara Delevingne skal spille sammen i en ny sci-fi-film

De to hypede damer og veninder skal spille sammen for første gang på det hvide lærred, og der er noget at glæde sig til!

29. oktober 2015 af Amira Høg Daimar // Costume.dk

Selvom du måske ikke er bekendt med den franske filminstruktør Luc Besson, så er der to rigtig gode grunde til at se hans kommende film, ‘Valerian and the City of a Thousand Planets’: Cara Delevingne og Rihanna – sangerinden, der forresten er på vej i retten, og du kan læse hvorfor her!

De to celebre kvinder skal spille side om side i den kommende science fiction-film, hvor Cara Delevingne sidder på en af hovedrollerne, mens Rihannas rolle stadig er ukendt.

Psst ... Rihanna har forelsket sig i dansk mode – se selv med her

Luc Besson, der står bag moderne filmklassikere som ‘Det Femte Element’ og ‘Léon’, tog til Instagram for at afsløre seneste tilføjelse til sit cast:

 

RIHANNA is in VALERIAN!!!!! ....and she has a big part!! I'm Sooo excited!!!😊

A photo posted by @lucbesson on

Caras medvirken i filmen blev allerede offentliggjort i foråret, og sidst på sommeren meldte modellen ud, at hun for fremtiden ville skifte catwalken ud med filmlærredet – læs hvorfor her!

‘Valerian and the City of a Thousand Planets’ står først til at få præmiere i 2017, så mens du venter kan du passende nyde en af efterårets fedeste filmopleveler.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?