Vind gavekort til Depeche

Deltag i konkurrencen, og vind et gavekort på 10.000 kroner til Depeche

Hvad vil du helst have: En ny læderjakke eller et par lækre skindbukser? Hvis du vinder denne konkurrence, behøver du ikke at vælge

8. februar 2018 af Redaktionen

Danske Depeche er intet mindre end eksperter i skind. Brandets univers bugner af tasker, clutches, bælter, bukser, jakker og meget mere, alt sammen udført i ægte læder af den lækreste og mest holdbare kvalitet.

I foråret 2018 fylder de rundt, for der har de nemlig forskønnet vores garderober med tøj og accessories i det neste læder gennem ti år. Men gaverne går til dig – hvis du er heldig!

Hvis du bliver den lykkelige vinder af denne konkurrence, får du nemlig intet mindre end 10.000 kroner at shoppe amok for på webshoppen Depeche-denmark.dk. Så skulle der nok kunne blive til både en jakke og et par bukser og en ny taske og et bælte og...

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på spørgsmålet her på siden. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar.

Vi skal have dit svar senest 13. juni 2018, og vi trækker én heldig vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres her.


Hvad kan du få i skind hos Depeche?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til woman.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Hvad synes mændene?