Konkurrence: Vil du lære at lægge professionel makeup?

Her er chancen! En heldig vinder får nemlig et 10-ugers kursus hos Art of Style and Makeup i København

4. august 2016 af Redaktionen

Makeupskolen Art of Style and Makeup ligger centralt på Kongens Nytorv 21B i København K. Her kan du i løbet af ti uger dygtiggøre dig inden for discipliner som farvelære, formlære, makeup til både dag og aften, brudemakeup, trendmakeup, galla-makeup og meget, meget mere. 

Når du har gennemført kurset, vil du have en bred og opdateret viden om både de tekniske og de praktiske aspekter i at arbejde med professionel makeup. Under-visningen foregår hver tirsdag fra kl. 17 til 21 med start i november 2016, og der er materialer for 6.000 kroner inkluderet i den samlede værdi af præmien. Alle produkter er fra de anerkendte mærker Mac og Makeup Studio. Du kan læse mere om skolen og de forskellige kurser, den tilbyder, på Styleandmakeup.dk.

Lyder det som noget for dig? Så svar rigtigt på spørgsmålet. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar.

Vi skal have dit svar på Woman.dk senest 5. oktober 2016. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne får direkte besked.


Hvad kan du lære på kurset hos Art of Style and Makeup?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til woman.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?