Konkurrence: Vind biografbilletter til gyserfilmen BLAIR WITCH

BLAIR WITCH er klar til at skræmme på ny for dem, der tør – tør du?

8. september 2016 af Redaktionen

Nu er efterfølgeren til den skrækindjagende gyserfilm The Blair Witch Project snart i biograferne, og vi må indrømme, at vi længe har glædet os til at få et godt gys.

Det handler filmen om

En gruppe universitetsstuderende vover sig ind i Black Hills skoven i Maryland for at afdække mysteriet omkring James’ søsters forsvinden. Mange mener, at mysteriet er forbundet med legenden om the Blair Witch. Gruppen starter forventningsfuldt ud, især da et par lokale tilbyder at guide dem igennem den mørke skov, men som den endeløse nat skrider frem, står gruppen over for en faretruende tilstedeværelse. De begynder langsomt at indse, at legenden er alt for virkelig og mere ildevarslende, end de havde kunnet forestille sig. 

Sådan vinder du

Nyder den spændende? Og har du en, som du kan tage med ind, og se filmen? (Og måske holde dig i hånden, når spændingen bliver for meget?) Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet her på siden. Vi trækker lod om 5x2 billetter til filmen blandt alle de rigtige svar.

Du kan deltage i konkurrencen til og med d. 15/9-16. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres her.

Se traileren her: https://www.youtube.com/watch?v=3426hWJEags


Hvem leder James og hans venner efter i Black Hills skoven?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til woman.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?