Vind bif-billetter til The Hunger Games

Vind blletter til en af årets mest hypede film

9. marts 2012 af Josephine Christine Hald

The Hunger Games er en af de mest ventede film i år, og den har blandt andet Woody Harrelson og Lenny Kravitz på rollelisten. Du kan nu være med i konkurrencen om at vinde billetter til den spændende film.

Filmen foregår i en ikke alt for fjern fremtid. Nordamerika er bukket under for tørke og hungersnød, og i ruinerne er den nye stat, Panem, vokset frem. Hvert år udvælger de 12 distrikter en teenagedreng og teenagepige til konkurrencen, The Hunger Games. 16-årige Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) melder sig selv for at skåne sin lillesøster, og nu skal hun kæmpe i den landsdækkende tv-begivenhed. Hun er tvunget til at kæmpe mod deltagere, der har trænet til konkurrencen hele livet, indtil der kun er én overlevende tilbage. Hvis Katniss nogensinde vil vende hjem, må hun tage umulige beslutninger. Overlevelse overfor menneskelighed, liv overfor kærlighed.

The Hunger Games er baseret på bestselleren af Suzanne Collins. Bogen er solgt i mere end 16 millioner alene i USA.

Se trailer for filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=OgssLmsOa2s

 

10 heldige vindere kan tage en veninde, kæreste eller mor med i biografen og se The Hunger Games. Alt, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare på dette spørgsmål:


Hvor mange distrikter er der i Panem?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Hvad synes mændene?