Chokoladefestivalen 2017

Vind billetter til den vildeste og lækreste chokoladefestival

Hvis du er ægte ckokoladefan, bliver du nødt til at deltage i denne konkurrence, hvor du kan vinde en tur i chokoladehimlen

16. januar 2017 af Redaktionen

Chokoladefestivalen 2017 er lige om hjørnet, og du har nu muligheden for at vinde to billetter til chokoladeherlighederne! 

Festivalen finder sted den 25. og 26. februar i København, hvor du kan du opleve kyndige eksperter ved demokøkkenet og ikke mindst et hav af spændende foredrag. Som sædvanlig er der også mulighed for at slentre fra stand til stand og smage spandevis af chokolade – alt fra chokoladeovertrukne flødeboller, cremet ganache, små påskeæg og ikke mindst chokolade med nye og udfordrende ingredienser. Gør klar til en sød og underholdendefestival for både store og små.

For at deltage i konkurrencen om at vinde to billetter, skal du svare på nedenstående spørgsmål senest den 9. februar.

Woman trækker to vindere, som herefter vil blive kontakte af Chokoladeselskabet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 


Hvad kan du ikke smage på Chokoladefestivalen 2017?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til woman.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?