Vind billetter til Titanic i 3D

Århundredets kærlighedshistorie kommer i biffen igen - vil du med ind og se den?

27. marts 2012 af Mette Andrea Boesgaard

Du har garanteret allerede set Titanic - og fældet spandevis af tårer over den romantiske historie... Men en god kærlighedshistorie kan man ikke få for meget af, og i denne konkurrence kan du vinde billetter til den nye 3D-version af den gamle filmklassiker!

Historien i storfilmen fra 1997 er sådan her: Den 10. april 1912 begynder luksuslineren Titanic sin jomfrurejse fra Southampton. Alle samfundslag er repræsenteret på det synkefrie skib fra den unge og kække Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), der har vundet sin billet i et spil kort, til den elegante og reserverede Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), der rejser på 1. klasse med sin rige familie. De to mødes, og sød musik opstår - mens skibet langsomt nærmer sig det skæbnesvangre isbjerg....

Titanic vandt 11 Oscars (og alverdens romantiske pigehjerter), da den kom frem. I april er det 100 år siden det virkelige Titanic sank, og det bliver markeret med en repremiere på Titanic i 3D.

Se trailer for filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=HciXifl5b8M&feature=g-user-u&context=G27cb34fUCGXQYbcTJ33bOg40kUVbG3VLOcoJOTME8pm_KqMwCssY

Her kan fem heldige chicks og deres bedste veninder kommer i biffen og se Titanic i 3D - der er også et kuffertmærke til jer, hvis I tør bruge den slags... Det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare på dette spørgsmål:


Hvem spiller den mandlige hovedrolle i filmen Titanic?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Hvad synes mændene?