Vind den perfekte gåsko fra ECCO

Det er 17. gang ECCO Walkathon afvikles, og du kan vinde den perfekte sko til formålet

8. august 2016 af Redaktionen

Vind ECCOs nye gåsko, EXCEED, der betyder overgå i farven Poseidon.

Denne sporty gå-sneaker er designet med et diamandformet net på ydersålen, der giver skoen fleksibilitet, men samtidig den rette mængde stabilitet på aktive gåture. Skoen er superlet og med ECCOs patenterede DIP-teknologi, hvor PU skum i midtersålen gør skoen uovertruffen komfortabel. ECCO EXCEED har yak nubuck overlæder. Skoen findes i størrelse 35-42 til kvinder.

Gå penge ind med fødderne

Den 11. september skydes det 17. ECCO Walkathon i gang, hvor du igen kan ’gå penge ind med fødderne’

Det afholdes i år i fire byer: 

  • København (11/9)
  • Odense (24/9)
  • Ålborg (1/10)
  • Kolding (15/10)

Deltagerne kan traditionen tro selv vælge, hvem de vil gå penge ind til. 1 km giver 7,50 kr. og i år kan man støtte Hjerteforeningens forebyggende sundhedsaktiviteter eller SOS Børnebyerne

Der er lidt for enhver smag og til alle gangarter på hele fire forskellige ruter i København: Familieruten (6 km) tager voksne og børn på opdagelse i Jacob Riisings verden af kendte mennesker, som han har skrevet en bog om. Street Food ruten (9 km) byder på lækre street food oplevelser i Københavns hippeste madområde, Kødbyen. Bag Kulisserne ruten (8 km) giver deltagerne en helt eksklusiv teaterbillet til Det Kongelige Teater og Skuespilhuset, der i dagens anledning byder deltagerne velkommen på selve scenen og i de hemmelige kulisser. Just Walk ruten (10 km) handler 100% om at gå. Her er det lovligt at gå turen op til flere gange, hvis man er en af de helt hårdkogte, der vil overgå kilometerantallet, man gik i fjor.

I Odense, Ålborg og Kolding vil man kunne gå to ruter: Familie Ruten og Just Walk ruten.

OBS! I forlængelse af dit efternavn (i samme felt) skal du skrive din skostørrelse, f.eks 40. Så kan vi sende et par, der passer, hvis du skulle være så heldig at vinde!

Skoen har en værdi af 1000 kr. Du kan deltage i konkurrencen til og med d. 21. august. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres her.


Hvor mange ECCO Walkathon-events er der i år?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til woman.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.
Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra ByensDeal.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?