Vind gavekort på 3000 kroner, og shop efterårets musthaves

Bliv inspireret og stem på dit favoritlook – så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 3000 kroner

23. september 2016 af kommerciel redaktion for FRB.C

Kulde og blæst, kom an! Denne sæson er der lækre designs til alt slags vejr. Vi har sammensat tre efterårs-look, som du finder i FRB.C Shopping. Stem på det look, der er din favorit – så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 3000 kroner til FRB.C Shopping, som du kan bruge præcist, som du vil.

FRB.C Shopping er kåret til Danmarks, Nordens og Europas bedste shoppingcenter og du finder mere end 90 butikker. Det nyåbnede plan 3  bugner af lækker mode og skønhed fra blandt andet & Other Stories, Sephora og Monki. Slå også et smut forbi Suite, hvor du finder de lækreste internationale mærker.

Hvis du ikke bor i nærheden af FRB.C Shopping, så er centret en god ramme om en skøn dag i København. Du finder lækre spisesteder som Palæo, 42 Raw og Holm’s Cafe og smukke Frederiksberg Have ligger blot et stenkast derfra.

Se de tre efterårslook her, og stem på din favorit i bunden – så deltager du i konkurrencen.

Hent FRB.C Magasinet og bliv inspireret til din næste shoppingtur.

Glæd dig også til Frederiksberg Centrets 20-års jubilæumsfest den 6. - 9. oktober med masser af skønne aktiviteter og gode tilbud. 

  

Look 1 - Varmt efterår

En klassisk uldfrakke i et fedt print er en god investering. Kombiner den med en strik med ekstra lange ærmer – det giver et personligt udtryk og varmer dejligt.

Frakke, Designers Remix hos Bahne, 3.600 kr. // Strik, envii, 500 kr. // Skjorte hos & Other Stories, 1.099 kr. // Bukser hos & Other Stories, 450 kr. // Støvler hos BilliBi, 1.099kr. // Ringe hos H&M, 179kr. // Ring hos Glitter, 60 kr.

 

Look 2 - Modig i rød

Vælg en kjole i strik i en smuk og modig farve som rød og kombiner den med en klassisk jakke i et flot mønster for en ladylike stil.

Frakke, Tiger of Sweden, 4.500 kr. // Kjole, Baum und Pferdgarten hos Bahne, 2.191 kr. // Skjorte, Second Female hos Mette Freyberg, 899 kr. // Taske, By Malene Birger hos Mette Freyberg, 3.799 kr.

  

Look 3 - På med kappen

Strik i modige kombinationer er efterårets hotteste tendens. Miks og match forskellige typer af strik med skind, silke, frynser og blonder. Nederdelen holder også ind i efteråret – brug den med trykke strømpebukser for et feminint look.

Uldkappe, Julie Fagerholt hos Mette Freyberg, 3.999 kr.
 // Jakke hos Monki, 350 kr. // 
Bluse hos Monki, 180 kr. // 
Skindnederdel hos & Other Stories, 1.550 kr. // Bukser, Michael Kors hos Suite, 1.399 kr. // Sko hos ALDO, 600 kr. 

 

Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på Woman.dk. Præmien har en værdi af 3000 kr. Konkurrencen kører også på Costume.dk, og der trækkes samlet én vinder blandt alle, der har deltaget.


Hvilket look er din favorit?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til woman.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?