Vind med FIFTY SHADES - I MØRKET

Deltag i konkurrencen, og vind en romantisk middag på MASH samt den nye Audi Q2 for en weekend

3. februar 2017


Gør som Anastasia Steele og Christian Grey: Tag på en romantisk get-away! Her kan du vinde et absolut must på turen i form af en luksusmiddag for 2 personer (værdi 2.500 kr.) på MASH. Vælg selv hvor, men det kunne jo være dén på toppen af Tivoli Hotel i København. Husk at se hinanden dybt i øjnene over en cocktail i baren efter middagen, for I vil sikkert selv stå for desserten... 


Ligesom Christian Grey skal du naturligvis være godt kørende denne weekend i den nye Audi Q2 (værdi 2.000 kr.) Helt ny. Faktisk så ny, at det ikke er lykkedes, at finde en kategori til den. Er den en SUV? En coupé? På stenbroen snor den sig hjemmevant, ude i naturen opfører den sig som indfødt og på motorvejen, æder den kilometer efter kilometer. 


Nå-ja. Og så får du også 2 biografbilletter til FIFTY SHADES - I MØRKET (premiere d. 9. februar) + 1 FIFTY SHADES - I MØRKET bog til at pakke med i kufferten. Jep. Glæd dig til en sublim weekend – a shade darker

Pssst! Når du sidder i biografmørket, kan du glæde dig til at opleve en såret Christian Grey, som forsøger at lokke Ana Steele tilbage. Men før hun vil give ham en chance til, kræver hun en ny aftale. Langsomt vender tilliden og stabiliteten tilbage. Men personer fra Christians fortid begynder at dukke op, fast besluttet på at ødelægge hans og Anas håb om en fremtid sammen.

 
 

Trøstepræmier

3 andre Woman-læsere kan desuden hver vinde: 2 biografbilletter til FIFTY SHADES - I MØRKET + 1 FIFTY SHADES - I MØRKET BOG. 


Woman trækker vinderne på Valentinsdag d. 14. februar 2017. De heldige får direkte besked og offentliggøres her. Bemærk, at konkurrencens præmier ikke kan byttes til andre værdier eller kontanter. Hovedpræmiens samlede værdi er 4.849 kr. Trøstepræmiernes værdi er 630 kr. per pakke.  


Hvorrnår har FIFTY SHADES - I MØRKET premiere?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til woman.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?