Gilmore Girls | Rory Gilmore | Lorelai Gilmore

10 irriterende ting, du kender, hvis din kæreste er liiiidt for sund, og du er nede med sukker

Du prøver stadig at komme dig over dengang, I tog på Jensen's Bøfhus, og han fravalgte tag-selv-softice, selvom det var gratis

3. marts 2017 af Katrine Vendelbo

1. Du synes, han spilder sit liv på at tælle kalorier. Særligt, når han kan huske samtlige fødevarers kalorieindhold, men det stadig ikke er lykkedes ham at indprente sig andet end to (!!) sølle tal i dit telefonnummer. 

2. Du mener, han tager madpyramiden alt for bogstavelig. For chokolade stammer jo fra kakaobønnen, som jo vokser på et træ, som jo så må betegnes som en frugt. Ik’?

3. Du er træt af, at hans svar på fredagsguf er agurk- og gulerodsstave. Din hobby er derfor at vifte med chokolade og bland-selv-slik foran fjæset på ham. “SE, hvad du går glip af. Mmmmm...” – mens du slikker lidenskabeligt på din Mars-bar. 

4. Du er sikker på, at dit hjerte går lidt itu, hver gang han siger nej til at dele en Ben & Jerry's med dig. Ved han ikke, at et forhold handler om at gå på kompromis? 

5. Du overvejer, om I ikke snart skulle få nogle børn. Så har du da nogen at dele fredagsslikket med.

6. Du føler, at han lider af sundheds-storhedsvanvid (Ja, det er et ord, du selv har opfundet). Bare fordi han kender sundhedsalfabetet, betyder det ikke, at han bør betragtes som et orakel.

7. Du vil helst ikke føle dig som grovæderen i forholdet. Det er bare ikke specielt fedt at være hende, der spiser chokoladesovs med is, når din kæreste betragter selleri og andet bladgrønt (læs: kaninfoder) som snacks. 

8. Du svarer: “men hvilket liv!?!", når han forsøger at forklare dig, at en sund kost kan sikre dig et langt liv

9. Det gør fysisk og psykisk ondt på dig, at din kærestes version af kage består af 100 procent tørhed, fordi han har forsøgt at skære ned på de bedste ingredienser. Du får nærmest associationer til dengang, du for første gang skulle jage en tampon op i dit (lidt for) tørre underliv. Meget kradsende fornemmelse...

10. Du prøver stadig at komme dig over dengang, I tog på Jensen's Bøfhus, og han fravalgte tag-selv-softice, selvom det var gratis. ‘Er han mon et menneske?’


Vil du ikke gå glip af andre sjove lister fra Woman? Så er det her, du skal klikke!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?