© Friends

10 ting, du kender lidt for godt, hvis du er venindegruppens Phoebe

"You know, if this were a prison, you guys would be like my bitches!"

18. maj 2017 af Maria Greve

1. Dine veninder har altid meeegeeet travlt, når du spørger, om I skal løbe en tur sammen. Whatever, så spurter du bare en tur selv med din fede løbestil.

2. Du er godtroende og naiv som et lille barn (hvad er der nu galt i at tro på julemanden?!). Og derfor bilder dine veninder dig alverdens løgne ind – det opdager du bare først meget senere (undtagen det med julemanden, han findes altså).

3. Du har allerede købt enten trøste-Ben & Jerry’s eller en fed bryllupskjole, når din veninde begynder at date en ny fyr. Du ved nemlig før alle andre, om han er hendes mr. Big eller ej #hesherlobster.

4. Du har ikke tal på, hvor mange gange du (bogstaveligt talt) har holdt dine veninder i ørerne, indtil de blev gode venner igen.

5. Du kan lave sange om alt – ALT – og derfor spørger pigerne altid dig, om du kan lave en sang til deres mormors/onkels/fars runde fødselsdag.

6. Men selv om de eeelsker dine sangtekster, bliver stemningen altid lidt mere akavet, når du foreslår at synge til deres næste store fest. Siden hvornår har en sang om en lugtende kat eller pubeshår ikke sat fut i en fest?!

7. Du har nogen gange svært ved at blive taget seriøst, fordi du er så sjov, gakket og sød. Når du prøver at være alvorlig, kan du mærke, at de ikke altid tror på det.

8. Du har prøvet at sidde alene ved middagsbordet til din fødselsdag, fordi dine venner ikke troede, du ville blive sur over, de kom for sent (det gør de aldrig igen).

9. Dine venner nægter at køre bil med dig. Fartgrænser, vigepligt og overlevelse er åbenbart MEGET vigtigt for dem.

10. Dine veninder ville alle sammen være single, hvis det ikke var for dig, for du er hende, der sørger for, de ender sammen med mr. Right. Uanset om du så skal ringe og fake, at den venstre ’phalange’ på flyet er i stykker, eller om du skal danse sensuelt for fyren med dine boobs ude, indtil han indrømmer, at han elsker veninden, så klarer du den.

11. Du vil seriøst gøre alt for dine venner. ALT! Og derfor bliver du måske lidt for tit bedt om nogle ret store tjenester (Det er faktisk ok at sige nej tak, når nogen beder dig om at føde trillinger for dem).

12. Du bliver altid præsenteret som ’den skøre i gruppen’, når I møder nye mennesker. Måske ikke helt nødvendigt, eftersom du tit har en storblomstret kjole, orange fake fur og træsko på.

13. Når du skal til familiefest hos en af dine veninder, kan du være helt sikker på, du skal sidde ved siden af den kedelige kusine eller gramse-onklen. Alle ved nemlig, at du er åben over for alle og kan snakke med enhver (og slår fra dig, hvis gramse-onkel bliver liiidt for nærgående).

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?