Is
© iStock

Hop ud af dit vinterhi – nu er det endelig NU, at is-sæsonen bliver skudt i gang

Kalder alle is-elskere – der er gratis is på menuen!

3. marts 2017 af Maria Clara Iuel

Vinteren er officielt ovre – juhu! – og vi er trådt ind i forårets første måned, hvilket der er rigtig mange grunde til at fejre. Det bliver lysere, vi skal snart finde forårsjakkerne frem, det bliver endelig rart at bevæge sig udenfor, og du bliver generelt bare lidt mere 'keen på sex'

Er der en bedre måde at fejre foråret på end med en lækker is? Her på Woman-redaktionen elsker vi i hvert fald et koldt gys (hvem gør ikke det?), og det bliver kun bedre, når isen ikke koster en krone. Derfor er vi også ret begejstrede for sæsonåbningen af Paradis-butikkerne, som traditionen tro byder på to gratis kugler af deres virkelig lækre is.

Paradis-is
© Paradis | PR

Nyt koncept, der gør alle is-elskere glade

Når vi i år træder ind i is-butikken for at smage på varerne, så er det med nogle lidt andre ingredienser end tidligere. Paradis har nemlig taget en beslutning om at gøre deres isproduktion mere økologisk, og det vil sige, at alt mælk og sukker i isen er økologisk. Det ændrer ikke på smagen, og vi glæder os ualmindeligt meget til at sætte tænderne i en af de mange lækre isvarianter! 

Men det er ikke kun de gode, økologiske råvarer, der er nyt hos Paradis. Butikken lover os nemlig også mange flere af deres super lækre limited edition-isvarianter (ja tak!). De kan ikke afsløre alle varianter endnu, men kan dog fortælle, at marts byder på en vild marcipanbrødsis. 

Pige spiser is
© lifekeepshappening.tumblr.com

Jamen, hvornår sker det så?

Hele herligheden løber af stablen lørdag den 4 marts fra kl. 11.00-14.00 i stort set alle Paradis' butikker landet over. De resterende butikker åbner i løbet af marts og april, men du kan se lige her, om din lokale Paradis-butik er klar med det fantastiske forårstilbud, og du kan tjekke deres Facebook-event her.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?