De 8 mest sexede dansescener fra film

Mens vi venter på ‘Magic Mike XXL’, er der lidt vrikkende hofter at pleje utålmodigheden med her

29. juni 2015 af Tine Sandorf

 

Risky Business, 1983
Behøver vi sige mere end Tom Cruise, åben skjorte, underbukser og numsevrik? Det er lige før, Tom formår at gøre hvide tennissokker sexede, men også kun lige før.

 

Magic MIke, 2012
Selvfølgelig kommer Magic Mike med masser af mandestrip på listen, og selvom der er mange virkelig gode (læs: frække) scener i filmen, er vores favorit helt sikkert Channing Tatum til ‘Pony’. Vi glæder os til at se, hvad der venter os i den nye Magic Mike XXL.

 

Flashdance, 1983
Gid, vi kunne se bare en tusindedel så sexede ud, når vi træner, som Jennifer Beals gjorde det. Selv med closeups af hendes rystende baller og iført mavebluse og benvarmere er hun mere sexet end de fleste.

 

Grease, 1978
Ja, okay, det er lidt mærkeligt at danse sexet rundt i et hurlumhejhus, men når Oliva Newton-John og John Travolta gør det, fungerer det altså.

 

Mr. & Mrs. Smith, 2005
Varme, sommer, to utroligt flotte mennesker, der forfører hinanden. Vi er all in, når Brangelina danser sexet salsa til ‘Mondo Bongo’.

 

Coyote Ugly, 2000
I den virkelige verden er dans på bardiske sjældent en bragende succes, men pigerne i Coyote Ugly kan tydeligvis noget, som vi ikke kan! For de er virkelig sexede, når de bogstavligt talt svinger svesken på disken.

 

Dirty Dancing, 1987
Hvem har ikke set Dirty Dancing bare for at spole frem til de bedste og mest sexede dansescener? Det har vi i hvert fald! Og når vi når til Lover boy-scenen, spoler vi altid lige en ekstra gang frem og tilbage!

 

Step Up, 2012
De er flotte, veltrænende, har kontrol over hver en muskel, og så danser de stort set nonstop hele filmen igennem. Især er der dømt sexet stemning på restauranten, hvor der går maskebal på den frække måde i middagen.

Hvad synes mændene?