Kvinde der flirter med en mand
© iStock

Er det okay at flirte med andre, når du er i et forhold?

Det giver en række mænd deres bud på (og de afslører også, hvad de selv gør)

21. februar 2017 af Amanda Vejle

På vores forum Hvad synes? har du chancen for at få stillet din nysgerrighed i forhold til det modsatte køn, og det kommer der mange interessante diskussioner ud af mellem mænd og kvinder. En af dem har inspireret en kvindelig læser til at stille et nyt spørgsmål:

Hej mænd.

Inspireret af en diskussion i et andet opslag bliver vi lige nødt til at komme omkring det med at flirte. Jeg er en af de kvinder, som synes der ikke kan flirtes nok og er helt uforstående for, at man ikke må flirte med andre, hvis man er i forhold eller sikkert heller ikke må flirte med nogen i forhold. Men måske er det, fordi vi flirter forskelligt, så hvordan flirter I? 

Hvad er dine "regler" for hvem man må flirte med? Og ikke mindst kan du skelne mellem hyggeflirten og seriøs flirten?

- StupidMe, 32

Vores læser har altså selv en ret klar holdning til flirteri, men hun vil også gerne kende mændenes. Hvor synes de, grænsen går, og hvad er deres personlige erfaringer i forhold til flirteri, når man er i et parforhold – og dem får du i tråden her.

Har du et spørgsmål?

Har du selv et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så skriv til mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på deres svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?