Forkæl ham med massage

Nogle lette strøg, et par hårdere og godt med smørelse... Ja, det er massage, vi taler om! Optjen bonuspoint hos kæresten. Se hvordan her

10. august 2015 af Maria Rothmar

1. Sæt stemningen. Behagelige omgivelser er mindst lige så vigtige som den rigtige teknik. Sluk telefonen, og sæt god tid af. Sørg for, at rummet er opvarmet, sæt noget rolig musik på, og find en god, aromatisk olie. Gnid lidt mellem hænderne, og lad massagemodtageren mærke duften med et par dybe, afstressende indåndinger

 

2. Og så det praktiske. Den bedste stilling, når du skal give rygmassage, er at lade modtageren ligge på maven, mens du sidder overskrævs på hans numse. Læg et håndklæde under ham, og sæt et andet fast langs buksekanten – så skåner du underlag og tøj mod olien. Hav også et håndklæde parat til at tørre efter med. Bed ham fjerne eventuelle smykker, væd hænderne godt med olie, og fordel lidt på hans ryg.

3. Cirkler ved lænden. Skuldersmerter kan stråle helt ned i lænden, så læg først dit fokus her. Brug håndroden til at ælte området godt, præcis som du ælter en bolledej. Bevæg hænderne i en stadig større spiral, og læg styrke i dine bevægelser ved at læne dig lidt ind over ham.

 

4. Massér ryggen. Fortsæt ved at lave lange, jævne strøg op langs rygsøjlen. Træk hænderne hen over skulderbladet, og før dem ned langs siden igen. Tænk på, at bevægelsen skal følge blodbanerne; først op til hjertet, og så tilbage. Bliv gerne ved længe – trykket behøver ikke at være specielt hårdt.

 

5. Tryk på trekanten.  Forestil dig en trekant fra skulder til nakke, ned langs det øverste af ryggen og op til skulderen igen. Her sidder de fleste spændinger. Knyt hånden, og brug knoerne til virkelig at komme i dybden med små cirkelbevægelser. Hold også fast om skuldermusklen med begge hænder, og træk den blidt frem og tilbage, nærmest som om du vrider en klud. Husk rigeligt med olie!

 

 

6. Ekstra intensitet. Gentag bevægelsen fra trin fire, men denne gang med lidt mere vægt og tryk på. Brug gerne knoerne. Prøv også at holde fast på lænden med den ene hånd og ligesom holde igen, mens du masserer med den anden. Det giver et godt stræk i musklen, der føles ekstra rart for den heldige modtager.

 

7. De sidste strøg. Afslut massagen ved at stryge håndfladerne blidt over hele ryggen og ned langs armene. Tør overskydende olie af med et håndklæde, og byt eventuelt plads – nu har du jo vist, hvordan det skal gøres!

 

Bragt første gang i Woman nr. 173. 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?